KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "CHARLIE_ADAM"
Adam-Liverpool: ennyi volt 2012. augusztus 31. 12:36 A Liverpool megválik a tavaly nyáron szerződtetett Charlie Adamtől. Az angol sajtóban tényként közlik, hogy a skót fedezet hatmillió euróért megy a Stoke Cityhez. Már csak egy orvosi kell ahhoz, hogy aláírhassa új, négy évre szóló szerződését. Meg is érkezett Stoke-on-Trentbe.
 
Dalglish: Igazolunk mi még a nyáron 2011. július 11. 11:24 Mindkét távol-keleti túráról lemaradt liverpooli kulcsember, Steven Gerrard és José Reina is felépül a szezon rajtjára, közölte Kenny Dalglish Kínában tartott hétfői sajtótájékoztatóján. A menedzser elégedettek az átigazolási piacon mutatott eddigi aktivitásukkal és további játékosokat terveznek vásárolni.
 
Adam a Liverpoolé – hivatalos 2011. július 8. 12:35 A Liverpool bejelentette, hogy szerződtette Charlie Adamet a Blackpooltól. A középpályás 8,5 millió fontért, „hosszú távra” szerződött az Anfieldre, amelynek szurkolóit tavaly még góllal keserítette. Mindent meg akar nyerni a Vörösökkel.
 
Egy lépésre a Pool a középpályástól 2011. július 6. 16:33 Hamarosan teljesülhet Charlie Adam álma: a Liverpool FC ugyanis megállapodott az átigazolási áráról a Premier League-ból kiesett Blackpoollal. Így már csak a kötelező orvosi választja el a skót labdarúgót a klubcserétől.
 
Két játékosát is beáldozhatja a Pool 2011. június 28. 16:27 A Liverpool nyolcmillió font mellett két fiatal játékosát is átpasszolhatja a Blackpoolnak Charlie Adamért cserébe.
 
Charlie Adam a hétvégén a Poolé lehet 2011. június 25. 16:40 Közel áll Charlie Adam megszerzéséhez a Liverpool, hacsak nem szól közbe az Aston Villa, és nem alakul átigazolási háborúvá a Blackpool-irányító ügye. Az ESPNsoccernet szerint a Vörösök a hétvégén szeretnék lezárta az ügyet.
 
Pool: már csak a vételár a kérdés 2011. június 14. 11:25 A nagy ellenfelek már lemondhatnak Charlie Adamról, aki szinte bizonyosan a Liverpool FC labdarúgója lesz. A Vörösök már csak a vételáron „vitatkoznak” a Blackpool illetékeseivel, igaz nem pici az eltérés az ajánlat és a követelés között.
 
Ki lesz a PL Év Játékosa? 7-en maradtak! 2011. április 8. 14:01 Videók, szavazás! A Tottenham Hotspur kettő, az Arsenal, a Manchester City és United pedig egy-egy játékossal képviselteti magát az Angol Profi Játékosok Szövetsége (PFA) által pénteken nyilvánosságra hozott hetesfogatban, amelyből kikerül a Premier League Év Labdarúgója. A tavaly simán győzött Wayne Rooney, az idén sokkal kiegyenlítettebb a mezőny, április 17-én lát napvilágot, ki lesz a győztes. Videókkal fűszerezve nézzük meg a jelölteket!
 
Skót karmestert venne a Man. United 2011. március 27. 15:50 Vasárnapi londonni lapértesülés szerint a Manchester United is beszállt a versenybe a Blacpoolt erősítő Charlie Adam kegyeiért. A Vörös Ördögök mellett a Liverpool FC és a Tottenham is harcol a karmester megszerzéséért.
 
Charlie Adam majdnem ment - a Spursbe! 2011. február 1. 01:38 Ez lett volna az igazi csattanó az átigazolási időszak végére! Miközben mindenki azt találgatta, a Blackpool legtöbbet érő játékosa, Charlie Adam a Manchester Unitedben, netán a Liverpoolban köt ki, a háttérben hatalmasat harcolt - a Tottenham. Értesülések szerint csak nüanszokon múlt, hogy nem a Spursbe ment a 25 éves skót középpályás.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu