Charlie Adam a hétvégén a Poolé lehet

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 25. 16:40
Közel áll Charlie Adam megszerzéséhez a Liverpool, hacsak nem szól közbe az Aston Villa, és nem alakul átigazolási háborúvá a Blackpool-irányító ügye. Az ESPNsoccernet szerint a Vörösök a hétvégén szeretnék lezárta az ügyet.


A portál azt írja Damien Comolli futballügyekért felelős igazgató megszervezte a találkozót a Mandarinok elnökével, Karl Oystonnal, így akár vasárnapig megszülethet az üzlet.

A Blackpool első embere másfél hete elárulta, előtárgyalásokat folytatott a Liverpollal, de akkor hozzátette, semmi konkrétumról nem beszéltek, így nem is tud ilyenről beszámolni.

Télen 8 millió fontot adtak volna érte a Mersey-partiak, de 12 milliót kért a skót válogatott klubja, amely most új helyzetben van, és lehet, kénytelen lesz kevesebbért elpasszolni.

Mivel kiesett az élvonalból, Adam pedig nyilván ott szeretne maradni, ezért kénytelen lehet belemenni az olcsóbb, 8 millió fontos összegbe.

Az ESPN hozzáteszi, az egyetlen ember, aki közbeszólhat az Alex McLeish, a Villa trénere, aki dolgozott korábban Adammel, és akár eltántoríthatná a Liverpooltól.  

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu