KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BLACKPOOL"
Bombagóllal avatták fel Gulácsit - videó 2011. augusztus 6. 10:05 Győzelemmel tért vissza a Premier League-ből tavasszal búcsúzott Blackpool a Championshipbe, amely a pénteki idénynyitón Gary Taylor-Fletcher szépen kivitelezett góljával a hajrában hozta el a három pontot a kapujában először Gulácsi Péterrel felálló Hull City otthonából.
 
Poolból a Poolba szerződött 2011. július 18. 14:54
 
Adam a Liverpoolé – hivatalos 2011. július 8. 12:35 A Liverpool bejelentette, hogy szerződtette Charlie Adamet a Blackpooltól. A középpályás 8,5 millió fontért, „hosszú távra” szerződött az Anfieldre, amelynek szurkolóit tavaly még góllal keserítette. Mindent meg akar nyerni a Vörösökkel.
 
Egy lépésre a Pool a középpályástól 2011. július 6. 16:33 Hamarosan teljesülhet Charlie Adam álma: a Liverpool FC ugyanis megállapodott az átigazolási áráról a Premier League-ból kiesett Blackpoollal. Így már csak a kötelező orvosi választja el a skót labdarúgót a klubcserétől.
 
A Viditől igazolt a Blackpool; hivatalos 2011. június 29. 16:16 Első igazolását hajtotta végre a Blackpool, mióta búcsúzott a Premier League-től májusban, szerdán két évre szerződtette a Videoton támadó középpályását, Bojan Djordjicot.
 
Két játékosát is beáldozhatja a Pool 2011. június 28. 16:27 A Liverpool nyolcmillió font mellett két fiatal játékosát is átpasszolhatja a Blackpoolnak Charlie Adamért cserébe.
 
Charlie Adam a hétvégén a Poolé lehet 2011. június 25. 16:40 Közel áll Charlie Adam megszerzéséhez a Liverpool, hacsak nem szól közbe az Aston Villa, és nem alakul átigazolási háborúvá a Blackpool-irányító ügye. Az ESPNsoccernet szerint a Vörösök a hétvégén szeretnék lezárta az ügyet.
 
Pool: már csak a vételár a kérdés 2011. június 14. 11:25 A nagy ellenfelek már lemondhatnak Charlie Adamról, aki szinte bizonyosan a Liverpool FC labdarúgója lesz. A Vörösök már csak a vételáron „vitatkoznak” a Blackpool illetékeseivel, igaz nem pici az eltérés az ajánlat és a követelés között.
 
A Blackpoolnak nyűg az Európa-liga 2011. május 23. 11:23 Ian Holloway, a Blackpool menedzsere egyáltalán nem örül annak, hogy csapata vélhetően az Európa-ligában szerepelhet – annak dacára, hogy a Premier League-ből kizuhanva a másodosztályban folytatják.
 
Ők lehetnek a horrorvasárnap vesztesei 2011. május 20. 18:47 A Premier League felsőházában kevés a nyitott kérdés, az viszont, hogy melyik két csapat követi a West Hamet a másodosztályba, korántsem dőlt el. A legrosszabb helyzetből a Wigan és a Blackpool rugaszkodik neki a záró körnek, de a Birmingham, a Wolves és a Blackburn is reszkethet. A presztízs mellett mintegy 40 millió font a tét.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu