Adam a Liverpoolé – hivatalos

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 8. 12:35
A Liverpool bejelentette, hogy szerződtette Charlie Adamet a Blackpooltól. A középpályás 8,5 millió fontért, „hosszú távra” szerződött az Anfieldre, amelynek szurkolóit tavaly még góllal keserítette. Mindent meg akar nyerni a Vörösökkel.


A Liverpool és a Blackpool hetek óta húzódó tárgyalássorozata lezárult: Charlie Adam, miután átment a kötelező orvosi vizsgálaton, 8,5 millió fontért a Vörösökhöz igazolt.

A kontraktus időtartamáról mindössze annyit árultak el, hogy „hosszú távra” szól.

A másodosztályba csúszott Mandarinok tavaly mind a három pontot elhozták az Anfieldről, és a 2-1-es győzelemből góllal vette ki a részét a középpályás.

„Fantasztikus érzés volt gólt rúgni, és bízom benne, sok olyan boldog napot élek még át a Liverpool játékosaként” – nyilatkozta Adam új klubja honlapján.

„Örülök, hogy itt lehetek. A Liverpool nagyszerű klub, hatalmas játékosokkal és hatalmas menedzserrel. Bárki szívesen futballozna egy ilyen csapatban” – hízelgett a 25 éves skót.

Adam rendkívül sokat vár a klubcserétől, és komoly célokat fogalmazott meg.

„Kiváló játékosok vannak a klubnál, olyan topjátékosok, akiktől tanulhatok. Jobb futballista akarok lenni, és trófeákat nyerni. Elvégre azok minősítenek.”

Adam a Twitteren köszönt el a Blackpool szurkolóitól, akiknek kedvencük volt az ott töltött idő alatt.

„Köszönet illeti a társakat és a stábot ezért a két és fél fantasztikus évért, és ezért a rengeteg emlékért. Az első naptól mögöttem állt mindenki, ezt sohasem felejtem el” – vett érzékeny búcsút a Bloomfield Roadtól.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu