Charlie Adam majdnem ment - a Spursbe!

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 1. 01:38
Ez lett volna az igazi csattanó az átigazolási időszak végére! Miközben mindenki azt találgatta, a Blackpool legtöbbet érő játékosa, Charlie Adam a Manchester Unitedben, netán a Liverpoolban köt ki, a háttérben hatalmasat harcolt - a Tottenham. Értesülések szerint csak nüanszokon múlt, hogy nem a Spursbe ment a 25 éves skót középpályás.


Az utolsó másodpercekig talány volt, mi lesz a Premier League egyik idei nagy felfedezettjével. Charlie Adam hétfő délután a csapat menedzserével és a Blackpool elöljáróival találkozott, majd fél órán át egyeztetett.

A tárgyalás végén feszült hangulatban, állandóan telefonján lógva kapták lencsevégre a kíváncsi kamerák. Manchester United, Liverpool? Mindenki ezt találgatta. A játékos állítólag mindenképpen menni akart, Ian Holloway azonban nem akarta elveszíteni legjobbját. 

Eközben a Tottenhamnél Harry Redknapp késő estig szobájában maradt a Spurs főhadiszállásán, ám amikor kijött azt mondta, semmi különös nem történt. Szokása szerint mókázott - mert ő azt hitte, sikerül a bravúr, azaz a nagyhalak elől elhappolja a játékost.

Az utolsó pillanatban aztán minden bedőlt: állítólag a papírokon bukott a dolog, valakik lassan és körülményesen jártak el a blackpooli csapatkapitány ügyében - úgyhogy Adam maradt a helyén, a Tottenham menedzsere meg kiakadt.

A narancssárgák 14 millió fontot kértek az egykori Rangers-futballistáért, aki végül a szurkolók elnézését kérte makacssága és tiszteletlensége miatt. Amúgy egy év múlva lejár Adam szerződése...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rávágták az ajtót a Liverpoolra
A Blackpool visszautasította a Liverpool ajánlatát Charlie Adamért, de egy kedvezőbb megkeresés esetén nem mondana nemet. A játékos menni akar....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu