"Nem volt szükség Ferguson könyvére"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 27. 10:21
A Manchester United éléről nyáron visszavonult Sir Alex Ferguson azóta sem pihent, önéletrajzi könyvén dolgozott, amit most ki is adott. Nem is úszta meg kritikával, és mások után egykori ellenfele, a liverpooli legenda, Kenny Dalglish sem tartja jónak, hogy egykori kollégája azokat támadta meg, akikkel egykor együtt dolgozott.


 

Kenny Dalglish, a Liverpool FC legendás játékosa, majd menedzsere szerint Sir Alex Ferguson önéletrajzi könyve az elmúlt napokban jogos kritikákat kapott, mert szükségtelennek tartja, hogy egykori játékosait - többek között David Beckhamet és Roy Keane-t - támadta meg.

"Szomorú, hogy Sir Alex úgy érezte, meg kell támadnia őket azok után, amit a Manchester Unitedért tettek - mondta Dalglish a The Mirrornak. - Egy edzőnek gyakran kell kardozni a játékosaival, aminek néha összeveszés a vége. Ez így van, ebben semmi különleges nincs."

"Azt viszont nem értem, miért kellett ezeket most előásni, és odadobni a nyilvánosságnak? Sir Alexnek semmit sem kell bizonyítania, mert hihetetlen sikereket ért már el a klubbal."

Ahhoz is volt pár szava, hogy Ferguson a könyvében ironikusan azt írta, nem voltak álmatlan éjszakái akkor, mikor 2011-ben Kenny Dalglisht kinevezték a Liverpool FC kispadjára.

"Nost, talán tényleg jól tudott aludni, de pár bajnoki pontjába azért csak került a kinevezésem." Érdekes, Sir Alex Ferguson  könyvét elsősorban Liverpoolból kritizálják, amit korábban a jelenlegi menedzser, Brendan Rodgers, és az egykori középhátvéd, az azóta szakkommentátorként dolgozó Jamie Carragher sem hagyott szó nélkül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Liverpoolban vihart kavart Fergie könyve
Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere szerint Sir Alex Ferguson, a rivális Manchester United legendás edzője nemcsak a régi értékeket sértette meg új önéletrajzi könyvében, hanem az etikettet is. A Pool trénere többek között...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Sir Alex Beckhamről és Ronaldóról
Sir Alex Ferguson csütörtökön megjelenő önéletrajzi könyvében visszaemlékezett azokra az időkre, amikor David Beckham manchesteri pályafutásának befellegzett az ő irányítása alatt. Cristiano Ronaldo átigazolása kapcsán is...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu