Reina döntött: folytatja Liverpoolban

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 13. 15:41
Bár semmiféle papír aláírására nem került sor, a Liverpool szurkolói mégis úgy érezhetik, mintha szerződést hosszabbított volna Pepe Reina, aki pénteken hónapok óta tartó találgatás végére tett pontot.


Amióta Fernando Torres elhagyta a klubot, és a tavalyhoz hasonlóan gyengélkedett a csapat, egyre valószínűbbnek tűnt, hallgat a Manchester United és az Arsenal hívó szavára Pepe Reina, aki követve honfitársát elhagyja az Anfieldet.

Reina pénteken véget vetett a spekulációnak és tiszta vizet öntött a pohárba. „Alig várom a következő szezont – jelentette ki az egyesület hivatalos oldalának, majd így folytatta. – A létező legjobb hír Kenny új szerződése, jó irányban haladunk és bizakodunk."

„Mindig is itt képzeltem a jövőmet, persze december-január táján volt némi kétség az emberben, mikor közel sem voltunk ahhoz, ahol most tartunk. Lépésekre szántuk el magunkat, és ennek eredménye a mostani szárnyalás" – tette hozzá.

„Az ötödik hely nem az, ami a Liverpoolnak megfelel - komolyabb céljaink vannak, és remélhetőleg a következő szezonban előrébb végzünk. Bízunk benne, hogy a hétvégén legalább matematikailag bebiztosítjuk a nemzetközi szereplést."

Reina ezzel a Tottenham elleni rangadóra utalt, amelyet ha megnyernek, akkor már alig-alig bukhatják el a jövő évi Európa-liga szereplést.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Dalglish marad a Poolnál - hivatalos
Három évvel megtoldotta szerződését Kenny Dalglish a Liverpool menedzsere, miután januárban átmenetileg vette át az együttes irányítását Roy Hodgsontól....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu