Gera jobb, mint Gerrard, Terry és Reina!

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 27. 16:21
A Fulham Mágikus Magyarját megsüvegelendő elismerésben részesítette a Daily Mail, amely egy 50-es listát készített az idei legjobb Premier League-futballistákról. Eszerint Gera Zoltán a 33., éppen megelőzve Steven Gerrardot, és Pepe Reinát, illetve John Terryt, a Chelsea csapatkapitányát. Ez igen, szép volt Zoli!


A Fulham jócskán túlteljesít az idei szezonban: a bajnokságban masszív középcsapat, az Európa-ligában pedig ott van a döntő küszöbén. A kivételes eredmény egyik sikerkovácsa az ismét csatárként szerepeltetett Gera Zoltán.

Az angol Daily Mail is észrevette ezt és a Top50-es listáján a 33. helyrekalibrálta. A magyar válogatott középpályása (jó lenne, ha kibékülne Erwin Koeman szövetségi kapitánnyal...) olyan nagyágyúkat előz meg, mint a liverpooli Steven Gerrard (34.) és csapattársa, Pepe Reina (35.).

Büszkeségünk a Manchester United szélsőjét, Antonio Valenciát (46.), a Chelsea csékáját, John Terryt (47.) és a liverpooli Josszi Benajunt (48.) is maga mögé szorította, hogy csak a legnagyobbakat említsük.

A lap egyébként arról ír, hogy a Fulham valaha látott legnagyobb nemzetközi menetelésében olyan tehetség segédkezett, mint Gera. Sokoldalú és kreatív középpályásként aposztrofálják őt. Jó ilyet is látni.

A Fulham csütörtökön 0-0-ról indulva fogadja a Hamburgot az Európa-liga elődöntőjének visszavágóján Londonban. Minden bizonnyal Gerával a fedélzetén.

A listát egyelőre nem fejezték be, s csupán a 31-50. helyezetteket tüntették fel. 

A még befejezetlen lista:
50. David Dunn (Blackburn Rovers)
49. Louis Saha (Everton)
48. Josszi Benajun (Liverpool)
47. John Terry (Chelsea)
46. Antonio Valencia (Manchester United)
45. Damien Duff (Fulham)
44. Luka Modric (Tottenham Hotspur)
43. Lee Bowyer (Birmingham City)
42. Scott Dann (Birmingham City)
41. Gabriel Agbonlahor (Aston Villa)
40. Charles N'Zogbia (Wigan)
39. Richard Dunne (Aston Villa)
38. Ryan Shawcross (Stoke City)
37. Kevin Davies (Bolton)
36. James Collins (Aston Villa)
35. Pepe Reina (Liverpool)
34. Steven Gerrard (Liverpool)
33. GERA ZOLTÁN (FULHAM)
32. Ashley Young (Aston Villa)
31. Adam Johnson (Manchester City)

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kikapott a Pool, bizakodhat a Fulham
Vereséget szenvedett a Liverpool FC a madridi Vicente Calderón Stadionban, de bízhat abban, hogy a mítikus Anfielden könnyen ledolgozza egygólos hátrányát. A spanyolok meg abban, hogy a visszavágón már Sergio Agüero is játszhat....
Tovább a teljes cikkhez »



 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu