Barca: az új kapus már a küszöbön

Szerző: SHLétrehozva: 2013. november 19. 10:10
Nem titok, hogy a Barcelona januárban kapust szeretne venni, mert Víctor Valdés szerződése nyáron lejár, és nem hosszabbít a katalán klubbal. A vezetők szerint azonban semmi ok az aggodalomra, hamarosan meg lesz a megoldás, mert a tárgyalások már nagyon előrehaladott állapotban vannak.


 

"Januárban kapust szeretnénk igazolni, de csak egyet - szögezte le Josep María Bartomeu, a Barcelona alelnöke a RAC1-nek adott interjújában. - Már nagyon előrehaladott tárgyalásokat folytatunk. Pepe Reina és Marc-André ter Stegen is a jelöltek között vannak, de a lehetőségek egyre szűkülnek."

A katalán klubnak nyárig kell megoldást találni, mert Víctor Valdés nem hosszabbítja meg szezon végén lejáró szerződését, sőt, még az sem biztos, ogy a Camp Nouban marad idény végéig. Bartomeu azonban mindekit megnyugtatott, hogy még januárban találnak megoldást.

Bár a hírek valóban arról szólnak, hogy Reina (Napoli) vagy Ter Stegen (Borussia Mönchengladbach) lehet a Barca következő kapusa, Valdés mégis jobban örülne, ha inkább egy fiatal katalán tehetség lenne az utódja. Név szerint a 24 éves Jordi Masip, a Barcelona B-csapatának jelenlegi kapusa.

"Nagyszerű lenne, ha végül kiderülne, hogy az edzők a klub egyik fiatal tehetségének adnak lehetőséget. Még akkor is így gondolom, ha én potosan tudom, mennyire pokoli nehéz ez" - mondta a 31 éves Valdés, aki Louis van Gaaltól kapta meg a lehetőséget a folyamatos védésre, és eddig 520 meccsen állt a Barca kapujában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Valdés a Monacóé, ha...
Egybehangzó lapértesülések szerint Victor Valdés a Monacóhoz szerződik a nyáron, feltéve, hogy az együttes bejut a Bajnokok Ligájába. ...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Úgy volt, Reina a Barcához igazol”
Egy ideje már pletykálják, hogy José Reina lehet Victor Valdés utódja a Barcelonánál, de a Liverpoolból a nyár folyamán a Napolinak kölcsönadott kapus édesapja most mégis meglepő részletekkel szolgált az ügyben....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Courtois: Inkább Barca, mint a Chelsea
A katalán sajtó szerint Thibaut Courtois-nak, az Atlético Madrid kölcsönkapusának nem áll szándékában visszatérni klubjához, a londoni Chelsea-hez, és szívesebben maradna hosszabb távon is a spanyol bajnokságban. A pletykák...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu