Courtois: Inkább Barca, mint a Chelsea

Szerző: SHLétrehozva: 2013. október 17. 09:37
A katalán sajtó szerint Thibaut Courtois-nak, az Atlético Madrid kölcsönkapusának nem áll szándékában visszatérni klubjához, a londoni Chelsea-hez, és szívesebben maradna hosszabb távon is a spanyol bajnokságban. A pletykák szerint különösen azért, mert a Barcelona kapust keres.


 

A katalán Sport mai számában az olvasható, hogy Thibaut Courtois, akit a Chelsea már harmadszor adott kölcsön az Atlético Madridnak, nem szándékozik visszatérni sem Londonba, sem a Premier League-be, hanem szeretne hosszabb távon is a spanyol bajnokságban játszani.

A 21 éves belga hálóőr 2011-ben került a Stamford Bridge-re a Racing Genktől, és 2016 nyarán jár le a szerződése az angol fővárosban. Arra eddig semmilyen esélye sem volt, hogy kiszorítsa Petr Cechet a Chelsea kapujából, a londoniaknak viszont fontos volt, hogy játékban legyen, ezért adták kölcsön kétszer is a La Ligába, ahol bizonyított is.

A játékos azonban jól érzi magát kölcsönklubjánál, és fekszik neki a spanyol liga, ráadásul váratlan lehetőség is áll előtte. Következő nyáron ugyanis Víctor Valdés 12 év után elhagyja a Barcelona csapatát, a kapust kereső Gerardo Martino edző pedig szeretné megszerezni a helyére az egyik legnagyobb teheteségnek tartott Courtois-t.

A hírek szerint a felek már tárgyaltak is egymással, de az biztos, hogy ha a Chelsea végül hajlandó lesz eladni a kétméteres belga kapusát, akkor az Atlético Madrid is ugrásra készen vár, mert már jelezte, hogy a három kölcsönszezon után végleg megvenné.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Barca: 30 millióba kerül Valdés utódja
Víctor Valdés szerződése 2014 nyarán jár le Barcelonában, de a távozni akaró kapus nem hosszabbított a nyáron, pedig lett volna rá lehetősége. Sandro Rosell, a katalánok elnöke még most is tárgyalna vele, már csak azért is, mert...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Courtois marad az Atléticóban
A Chelsea harmadszorra is kölcsönadja a belga Thibaut Courtois-t az Atlético Madridnak, jelentette be a Király-kupa-győztes klub. ...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu