Barca: 30 millióba kerül Valdés utódja

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 9. 21:43
Víctor Valdés szerződése 2014 nyarán jár le Barcelonában, de a távozni akaró kapus nem hosszabbított a nyáron, pedig lett volna rá lehetősége. Sandro Rosell, a katalánok elnöke még most is tárgyalna vele, már csak azért is, mert az utódjául kinézett fiatal 30 millió fontba kerül.


 

A Barcelona csapata az utóbbi időben több klasszisával is hosszabbított, a kapussal, Víctor Valdésszal azonban nem vezetettek eredményre a tárgyalások. A 31 éves játékos nyáron el akarta hagyni a katalán csapatot, ez azonban végül nem jött össze, így sem új klubja, sem új szerződése nincsen.

Azonban Sandro Rosell, a Barcelona elnöke elárulta, hogy még mindig szívesen hosszabbítana Valdésszal. A nyáron volt szó arról, hogy Pepe Reina vagy Iker Casillas érkezhet a helyére, de egyikből sem lett semmi, az új kiszemelt belga tehetség, Thibaut Courtois ára pedig 30 millió font.

"Próbáltam meggyőzni, hogy maradjon, de azóta nem találkoztunk - idéti a SkySports Rosellt. - Persze azóta is kerestem, de a találkozó eddig még nem jött össze. Még egy évünk van, ez sok idő."

A Chelsea szurkolóinak ez jó hír, mert ők úgy gondolják, hogy a klub fiatal kapusa, Courtois (aki jelenleg az Atlético Madridnál véd kölcsönben) ideális lesz Petr Cech pótlására a Stamford Bridge-en.

Ugyanakkor az elnök elmondta, hogy semmi esély nem volt arra, hogy Casillas Barcelonába igazoljon, mert vannak olyan ikonikus játékosok, akik már egy klubhoz köthetők. "A Madrid sem igazolhatja le mondjuk  Xavit, és én sem tudom elképzelni Casillast Barca-mezben."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu