KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "THIBAUT_COURTOIS"
Courtois visszatér a Chelsea-hez 2014. június 15. 17:18 A brazíliai világbajnokság után visszatér a Chelsea-hez Thibaut Courtois, a belga válogatott kapusa - közölte Jose Mourinho, a Kékek vezetőedzője.
 
Courtois-öngól, eddig bírta az Atlético 2013. október 20. 00:29 Egy napon zárult le a Barcelona és az Atlético Madrid bámulatos győzelmi sorozata a spanyol bajnokság kilencedik fordulójában. A fővárosiak még csak pontot sem szereztek, 1-0-ra kikaptak Courtois kapus öngóljával az Espanyol otthonában.
 
Courtois: Inkább Barca, mint a Chelsea 2013. október 17. 09:37 A katalán sajtó szerint Thibaut Courtois-nak, az Atlético Madrid kölcsönkapusának nem áll szándékában visszatérni klubjához, a londoni Chelsea-hez, és szívesebben maradna hosszabb távon is a spanyol bajnokságban. A pletykák szerint különösen azért, mert a Barcelona kapust keres.
 
Barca: 30 millióba kerül Valdés utódja 2013. szeptember 9. 21:43 Víctor Valdés szerződése 2014 nyarán jár le Barcelonában, de a távozni akaró kapus nem hosszabbított a nyáron, pedig lett volna rá lehetősége. Sandro Rosell, a katalánok elnöke még most is tárgyalna vele, már csak azért is, mert az utódjául kinézett fiatal 30 millió fontba kerül.
 
Ismét kölcsönadják Courtois-t 2013. június 8. 18:34 A Chelsea meghosszabbítja Thibaut Courtois kölcsönszerződését az Atléticóval, erről maga a friss Zamora-díjas kapus beszélt legutóbbi sajtótájékoztatóján, a belga-szerb vb-selejtező (2-1) után.
 
Saját csapatát verné meg Courtois 2012. augusztus 28. 17:05 Thibaut Courtois reménykedik benne, hogy az Atlético Madrid – amelynél kölcsönben szerepel – megnyeri a Chelsea elleni Szuperkupa-mérkőzést pénteken, még akkor is, ha hivatalosan a Kékek alkalmazásában áll.
 
Chelsea: négy hét pihenő Petr Cechnek 2011. augusztus 18. 14:42 Kellemetlen hírt jelentette be André Villas-Boas csütörtöki sajtótájékoztatóján, hiszen a Chelsea első számú kapusa, a mindig megbízható teljesítményt nyújtó Petr Cech négy hétre harcképtelenné vált.
 
De Gea utódja lesz a Chelsea új kapusa 2011. július 19. 17:35 Még le sem igazolta, de máris kész kölcsönadni Thibaut Courtois-t a Chelsea, ezt maga a hétfőn Londonban orvosin járó futballista árulta el friss nyilatkozatában.
 
Chelsea: Orvosin a kapustehetség 2011. július 18. 11:16
 
Csodakapus a Chelsea-ben! 2011. július 16. 18:29 VIDEÓ! Kilencmillió euróért igazolt 19 éves kapust a Chelsea. Tőzsér Dániel klubja, a Genk hivatalos honlapján tette közhírré, hogy elfogadta a Kékek ajánlatát Thibaut Courtois-ért, akit a világ egyik legnagyobb tehetségének tartanak posztján. A Manchester City, a Tottenham, az Atlético és a Schalke is vitte volna.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu