De Gea utódja lesz a Chelsea új kapusa

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 19. 17:35
Még le sem igazolta, de máris kész kölcsönadni Thibaut Courtois-t a Chelsea, ezt maga a hétfőn Londonban orvosin járó futballista árulta el friss nyilatkozatában.


A belga bajnok Genk előző idénybeli legjobbja még nem egyezett meg a Kékekkel a személyes részletekben, de máris tudja, mi vár rá: ahhoz a csapathoz kerülhet, amely szintén szívesen látta volna a nyáron.

„Jobban járok, ha az Atlético Madridhoz kerülök, többet tanulhatok Spanyolországban, mint Belgiumban – kezdte kissé félreérthetően a 19 éves hálóőr. – Még második vagy harmadik szezononban is kölcsönadhatnak, mielőtt végleg bekerülhetek a Chelsea első csapatába."

„Meg kell harcolnom a helyemért, de ilyen az élet a legmagasabb szinten. A legegyszerűbb talán az lett volna számomra, ha maradok a Genknél" – tette hozzá Courtois, aki így pikáns helyen folytatja, hiszen az MU-hoz távozott kortársa, David De Gea utódja lehet.

Bár hivatalosan még nem jelentette be a Chelsea igazolását, de társai máris üdvözölték őt: „Már bemutattak a többieknek, Lampard, Cech és Terry máris beszélt velem, Drogba pedig azt mondta, látta, amikor megnyertük Genkkel a bajnokságot."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu