KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARC-ANDRE_TER_STEGEN"
Barca: az új kapus már a küszöbön 2013. november 19. 10:10 Nem titok, hogy a Barcelona januárban kapust szeretne venni, mert Víctor Valdés szerződése nyáron lejár, és nem hosszabbít a katalán klubbal. A vezetők szerint azonban semmi ok az aggodalomra, hamarosan meg lesz a megoldás, mert a tárgyalások már nagyon előrehaladott állapotban vannak.
 
Valóban ő lesz a Valdés-utód? 2013. október 12. 19:56 A Borussia Mönchengladbach 21 éves, német válogatott kapusa, Marc-André Ter Stegen lép Victor Valdés örökébe a Barcánál - így tudja a Cadena SER rádió.
 
Ter Stegen a Barcáé - sajtóhír 2013. június 23. 17:16 VIDEÓ! A Barcelona hamarosan bejelenti, hogy leigazolja a Borussia Mönchengladbach német válogatott kapusát, Marc-André Ter Stegent - írja a katalán klub ügyeiben jól értesült El Mundo Deportivo vasárnapi számában. A 21 éves hálóőr az első szezont kölcsönben továbbra is a Gladbachban töltené, tehát csak 2014-ben csatlakozna a Barca keretéhez. Jelen állás szerint Victor Valdés jövő nyárig marad, ha esetleg mégsem, abban az esetben Pepe Reinát is elhozná Liverpoolból a spanyol bajnok - teszi hozzá a lap.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu