Gerrard Reinának adná a karszalagot

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 7. 14:12
Pepe Reináról eddig is tudtuk, hogy remek kapus. Csapattársa, Steven Gerrard szerint azonban egyenesen a Liverpool egyik legnagyobb vezéregyénisége, aki egyszer majd az utódja lehet a csapatkapitányi poszton. A válogatott középpályás szerint a spanyol hálóőr mind a pályán, mind az öltözőben remekül irányítja társait.


„Pepe az idén megmutatta, hogyő a világ legjobb kapusainak egyik - értékelte társát Gerrard a Liverpool hivatalos újságjában. - Szép jövője lehet a klubnál. A karaktere, az egyénisége jól illeszkedik az öltözőbe, a csapatba. Mind a tréningek, mind a meccsek során fantasztikus. Mindig optimista és folyamatosan segíti a társait. Igen, el tudom képzelni csapatkapitányként. 

„Ami a kapusposztot illeti, még mindig nagyon fiatal, szóval ő lehetne az utódom egyszer. Remélem, így lesz, mert megérdemli" - folytatta a középpályás. 

Kérdés, ez az előszele lenne-e Gerrard esetleges távozásának vagy a liverpooli ikon mindössze a visszavonulása utáni időszakra gondolt...

Reina egyébként még csak 27 éves, és 2005 óta erősíti a Vörösöket. Szinte azonnal első számú kapussá vált az érkezését követően és azóta is jó átlagteljesítménnyel védi a Mersey-partiak hálóját. 




 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu