A Debrecen olyan, mint a Real és a Barca

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 16. 17:38
„A Debreceni (Angliában rendszeresen így írják – a szerk.) olyan tiszteletet érdemel, mint a Real Madrid és a Barcelona. Önmagáért beszél, hogy bejutott a Bajnokok Ligájába. Ez mutatja, jó csapattal találkozunk – jelentette ki a klub hivatalos honlapján Pepe Reina, a Liverpool FC spanyol válogatott kapusa.


Ennél nagyobb meccs előtti elismerés nem érhette volna a magyar bajnokot, amely hatalmas izgalommal várja az Anfielden sorra kerülő összecsapást. Tizennégy év után játszik ismét az NB I képviselője a BL elitmezőnyében, amely ugyan már 32-es, de ez így is hatalmas bravúrnak számít.

Természetesen azzal a legvérmesebb Loki-drukkerek is tisztában vannak, hogy a találkozó egyértelmű esélyese a Liverpool, de azért láttunk már csodát a futballban…

„Rendkívül fontos az első mérkőzés megnyerése, főleg annak tudatában, hogy az Anfielden játszunk. Nagyon motiváltak leszünk, mert tudjuk, szurkolóink előtt mindent ki kell adnunk magunkból. Győzelemmel szeretnénk őket megajándékozni” – mondta Reina a liverpoolfc.tv-nek.

A válogatott spanyol kapus már szerepelt a 2007-es BL-döntőben (AC Milan-Liverpool FC 2-1), mi több, jövőre ismét szeretné átélni azt az élményt. Erősíti a motivációját, hogy hazájában rendezik a finálét, a világhírű Santiago Bernabeu Stadionban.

„Mindig sokáig menetelünk a Bajnokok Ligájában, az a célunk, hogy bejussunk a döntőbe. Nehéz lesz, de ebben az évtizedben már két döntőt játszottunk, újabb fináléban szeretnénk szerepelni az évtized végén. Minden játékos imádja a Bajnokok Ligája-szereplést, én is nagyon várom már, hogy elkezdődjön” – tette hozzá a spanyol klasszis.

Azt eddig is tudtuk, hogy minden csapat feltérképezi ellenfelét, most sincs ez másként. Reina és társai naprakészek a Lokiból.

„Mindent tudunk a Debreceniről, Rafa Benítez és stábja minden létező információt begyűjtött az ellenfélről. Ismerjük az erősségeiket és támadhatóságukat, de ez minden meccs előtt így van. Védekezni jönnek Liverpoolba, de mi készen állunk a kemény mérkőzésre. Nagyon pozitív lesz a hozzáállásunk, elszántan küzdünk majd a három pontért”.

Azt mindenesetre raktározzuk el, hogy az angolok a két spanyol nagyhatalomhoz hasonlították a magyarokat...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu