KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JORGE_VALDANO"
La Liga a Barca és a Real Madrid nélkül? 2011. szeptember 2. 14:07 Elsőre talán „horrorisztikus” jóslatnak tűnik, de van olyan szakember, aki szerint elképzelhető, hogy hamarosan már nem az FC Barcelona vagy a Real Madrid lesz a spanyol labdarúgó-bajnokság legjobbja, sőt egyik együttes sem kerülhet a dobogóra. De nem azért, mert hirtelen kiárusítanák a két elitcsapat keretét…
 
Hivatalos: Valdano elhagyja a Realt! 2011. május 25. 19:08 A szerda esti vezetőségi ülést követően vált hivatalossá, hogy Jorge Valdano távozik a Real Madridtól. Az argentin klubigazgató elveszítette a "háborút" José Mourinhóval szemben. José Ángel Sánchez veszi át a helyét, ő közvetít majd Florentino Pérez elnök és a portugál vezetőedző között.
 
Ez a Real így jó, ahogy van? 2011. május 22. 17:03 Jorge Valdano, a Real Madrid klubigazgatója szerint az Almería elleni 8-1-es siker a legjobb bizonyíték arra, hogy a nyáron alig kell változtatni a kereten, csak apróbb símítások szükségesek ahhoz, hogy igazi sikercsapattá váljon a királyi gárda.
 
Valdano elhagyja a Realt?! 2011. május 14. 19:51 José Mourinho miatt hagyhatja el a Real Madridot Jorge Valdano, a fővárosi klub általános igazgatója.
 
Pepe a Marca szerint 2015-ig hosszabbít 2011. március 21. 14:27 A Marca szerint megegyezett egymással a Real Madrid és Pepe a futballista 2015-ig történő meghosszabbításáról.
 
Mourinho: Nehéz kapus és tíz védő ellen 2011. február 27. 10:41 VISSZAPILLANTÓ. Jorge Valdano, a Real Madrid sportigazgatója figyelmeztetett, az újabb pontvesztés ellenére nincs vége a csatának, a királyiak nem adják fel a bajnokságot februárban. A szombati Deportivo La Coruna otthonában játszott 0-0-át követően José Mourinho az ellenfelet, illetve a La Liga programját kritizálta, mondván egy kapussal és tíz védővel játszottak, illetve nagyon jól tett volna nekik a BL után egy további nap pihenő.
 
„CR7 pótolhatatlan, jobb, mint Messi” 2011. február 7. 11:51 Miután Lionel Messi hármat vágott szombaton az Atlético Madridnak, Cristiano Ronaldo vasárnap méltóképpen válaszolt, nagyszerűen játszva két találatot rámolt be a Real Sociedad hálójába. A királyiak sportigazgatója, Jorge Valdano alaposan meg is dicsérte a sztárfutballistát, aki elképesztő tempóban termeli a gólokat a spanyol fővárosban, hiszen elérte az 50 gólos álomhatárt, mégpedig hamarabb, mint Puskás, alig 51 mérkőzés alatt.
 
Real: Vagy Mourinho, vagy Valdano! 2011. január 25. 21:07 Végzetesen megromlott José Mourinho vezetőedző és Jorge Valdano klubigazgató kapcsolata, utóbbi a szezon során először nem utazik együtt a Real Madrid keretével Sevillába, a szerdai kupaelődöntőre - írja az AS. Mourinho a hírek szerint már tudatta, vagy Valdano távozik a nyáron, vagy ő, de így nem vállal még egy szezont.
 
Négy Real Madrid-játékosnak szevasz! 2010. augusztus 19. 16:04 A két Diarra, Gago és Van der Vaart mehet, amerre lát. A Real Madrid sportigazgatója, Jorge Valdano azt jósolja, napokon belül megszűnik a „túljegyzés” a csapat keretében. A spanyolokhoz nem akarnak nyúlni.
 
„Állandóan provokált Ronaldo!” 2010. március 16. 14:38 Cristiano Ronaldo alaposan felkapta a vizet a Valladolid-Real Madrid (1-4) mérkőzésen, miután a hazaiak hátvédje, Nivaldo fellökte és rá is taposhatott a lábára. A portugál arról panaszkodott, utaztak rá a hazai védők, Jorge Valdano klubigazgató vizsgálatot emlegetett. A Valladolid részéről is elítélik a védő tettét, de azt is hozzátették, sokszor CR9 keresi a bajt provokatív, pimasz trükkjeivel, játékstílusával és viselkedésével.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu