Real: Vagy Mourinho, vagy Valdano!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 25. 21:07
Végzetesen megromlott José Mourinho vezetőedző és Jorge Valdano klubigazgató kapcsolata, utóbbi a szezon során először nem utazik együtt a Real Madrid keretével Sevillába, a szerdai kupaelődöntőre - írja az AS. Mourinho a hírek szerint már tudatta, vagy Valdano távozik a nyáron, vagy ő, de így nem vállal még egy szezont.


Valdano csak szerdán, Florentino Pérezzel együtt látogat el az andalúz városba, hogy megtekintse a Király-kupa elődöntőjének első felvonását a Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban.

Az AS azt írja "valószínűsíthető, hogy mostantól nem is tart majd a csapattal, Mourinho nyerte a csatát." Hozzáteszik, a portugál mester  azt is kiharcolhatta, hogy ne zavarja köreit Valdano a meccsek előtt és után az öltözőben, sőt a valdebebasi edzőtáborban sem.

Mourinho állítólag nem csinált titkot abból a játékosok előtt, hogy a nyáron választania kell Péreznek a Special One és Valdano között.

Minden valószínűség szerint a klubigazgató legutóbbi nyilatkozata borította ki a kétszeres BL-győztes edzőt, amiben az elöljáró az esetleges csatárigazolással kapcsolatban azt mondta: "Van már egy csatárunk, de végigpadozta a meccset." Erre reagált úgy Mourinho hétfőn, hogy "Nem beszélek Valdanóval, közvetlenül Florentino Pérezen és José Angel Sánchezen keresztül intézem az ügyeimet."

Mint arról beszámoltunk, a katalán Sport szerint a Real elnöke készül arra az eshetőségre, ha nem tudná megzabolázni Mourinhót, már van is négy jelöltje a kispadra, de egyikőjük szerződtetése sem lenne egyszerű feladat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho utódját keresi Pérez
Új edzőt keres a Real Madrid a következő idényre, arra az eshetőségre, ha elválnának útjai Mourinhóval a nyáron - értesült a katalán Sport. Ancelotti, Benítez, Blanc és Michel a négy jelölt....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu