Mourinho utódját keresi Pérez

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 25. 14:57
Új edzőt keres a Real Madrid a következő idényre, arra az eshetőségre, ha elválnának útjai Mourinhóval a nyáron - értesült a katalán Sport. Ancelotti, Benítez, Blanc és Michel a négy jelölt.


José Mourinho viszonya finoman szólva sem felhőtlen a Real Madrid vezetőségével az utóbbi hetekben, a súlyos sérülést szenvedő Higuaín pótlásáról nem tudott megegyezni a vezetőséggel, s kis túlzással nincs beszélőviszonyban Jorge Valdano klubigazgatóval.

A portugál mester legutóbbi nyilatkozatában arra engedett következtetni, van esély arra, hogy egy év után máris odébbáll a spanyol fővárosból.

A Sport négy nevet dobott be a köztudatba, akik az információk szerint Pérez listáján szerepelnek: a Chelsea fölötti irányítást elveszíteni látszó Carlo Ancelottit, az Internél kudarcot valló, és jelenleg állástalan Rafael Benítezt, a francia válogatottnál 2014-ig érvényes szerződéssel rendelkező Laurent Blanc-t (Zidane ajánlásával), és a klublegenda, de edzőként tapasztalatlan Míchelt (aki jelenleg a Getafe szakembere).

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu