Ez a Real így jó, ahogy van?

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 22. 17:03
Jorge Valdano, a Real Madrid klubigazgatója szerint az Almería elleni 8-1-es siker a legjobb bizonyíték arra, hogy a nyáron alig kell változtatni a kereten, csak apróbb símítások szükségesek ahhoz, hogy igazi sikercsapattá váljon a királyi gárda.


"Hamisítatlan fieszta-hangulat uralkodott el a Bernabéuban, az Almería elleni találkozó megmutatta, milyen széles a repertárunk, ami a támadó különítményt illeti, egyben mindenkit ráébreszthetett arra, milyen keveset kell ezen az együttesen változtatni a nyáron" - nyilatkozta a sportvezető a Canal Plusnak.

Ronaldo és Adebayor külön dicséretben részesült Valdano részéről a kilencgólos gála után: 

"CR7 kivételes játékos, ez a legkevesebb, amit elmondhatok róla negyven gól után. Állandósította jó formáját, töretlenül bízik benne a közönség. Sokan csak azért jöttek el a meccsre, mert kíváncsiak voltak, hogy sikerül-e neki. Elképesztő dolog ez a mostani időkben, dehát egy elképesztő játékosról beszélünk."

A togóiról annyit mondott, hogy ez a tripla a lehető legjobb ajánlólevél a 16 millió eurós kivásárlásra szóló opció érvényesítéséhez, de a klub még kivár, egyelőre nem hozott döntést az ügyben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu