„Állandóan provokált Ronaldo!”

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 16. 14:38
Cristiano Ronaldo alaposan felkapta a vizet a Valladolid-Real Madrid (1-4) mérkőzésen, miután a hazaiak hátvédje, Nivaldo fellökte és rá is taposhatott a lábára. A portugál arról panaszkodott, utaztak rá a hazai védők, Jorge Valdano klubigazgató vizsgálatot emlegetett. A Valladolid részéről is elítélik a védő tettét, de azt is hozzátették, sokszor CR9 keresi a bajt provokatív, pimasz trükkjeivel, játékstílusával és viselkedésével.


A Valladolid 29 éves brazil hátvédje, Nivaldo Santana a Cadena Ser rádió mikrofonja előtt reagált a vádakra:

"Hogy is mondjam, Ronaldo remek játékos, de olyan dolgai vannak, amit a bírók elnéznek neki, pedig nem szabadna. Bárki más csinálná, rögtön figyelmeztetnék"

"Nagyon provokatív, idegesítő a stílusa, és ha beszélni akarsz a fejével, rögtön eltereli a szót valami másra."

A vitatott eset az első félidő lefújása előtt történt, ekkor borította fel Nivaldo Ronaldót, és a lassítás felvételein úgy látszott, meg is taposta. CR9 lehúzta a sípcsontvédőjét, de hiába szolgált bizonyítékkal Mejuto Gonzáleznek (akinek elkerülte a figyelmét az eset), nem tudta meghatni a játékvezetőt. Legalább három seb "diszítette" Ronaldo bal lábát.

A meccs után Jorge Valdano klubigazgató rögtön jelezte, kivizsgáltatják, mit műveltek a Valladolid védői a világ legdrágább játékosával.

A lila-fehérek elnöke, Carlos Suarez elismerte, csúnya és mélyen elítélendő, amit Nivaldo tett, de azt is hozzátette, nyilvánvaló, hogy Ronaldo eljátszotta a hattyú halálát.

"Három seb van a lábán. Az egyik a térde alatt, egy másik a sípcsontja közepe felett, és volt még egy horzsolás. Na azt az utóbbit okozta Nivaldo."

"Kész ördögűzés, amit csinálnak velünk, pedig én nem érzem úgy, hogy durva lett volna a mérkőzés. Kemény összecsapás volt, az igaz, de szándékos szabálytalanságokat nem láttam. Nem is hinném, hogy ilyen felmerülhet, ezek profi játékosok."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu