Négy Real Madrid-játékosnak szevasz!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 19. 16:04
A két Diarra, Gago és Van der Vaart mehet, amerre lát. A Real Madrid sportigazgatója, Jorge Valdano azt jósolja, napokon belül megszűnik a „túljegyzés” a csapat keretében. A spanyolokhoz nem akarnak nyúlni.




José Mourinho alaposan átalakította a Real Madrid keretét a nyáron, ám eddig inkább az érkezők oldalán volt jelentős a változás.

Nemsokára azonban változhat a helyzet, hiszen Jorge Valdano sportigazgató kijelentette: napokon belül megkurtítják a csapat keretét, és több légióst is szélnek eresztenek.

Konkrét nevekről nem beszélt, de a klubhoz közel álló Marca tudni véli, hogy Rafael van der Vaart, Fernando Gago, valamint a két Diarra, Mahamadou és Lassana neve szerepel a „halállistán”.

Utóbbi hárman védekező középpályások, akiket Xabi Alonso és a nyáron érkezett Sami Khedira szorított ki a csapatból, de Van der Vaart is kárvallottja a nagy nyári bevásárlásnak.

Érdeklődőkből persze nincs hiány, és klasszisukhoz képest aprópénzért elengedné őket a Real Madrid. Mahamadou Diarráért például mindössze ötmillió eurót kérnek a blancók.

 

A REAL MADRID KERETÉNEK NYÁRI MOZGÁSAI:
Érkezők: Ricardo Carvalho (védő, portugál, Chelsea, 8 millió euró), Sergio Canales (csatár, Racing Santander, 6m), Ángel Di María (középpályás, argentin, Benfica, 25m), Mesut Özil (középpályás, német, Werder Bremen, 15m), Sami Khedira (középpályás, német, Stuttgart, 14m), Pedro León (középpályás, Getafe, 10m)
Távozók: Christoph Metzelder (védő, német, Schalke 04, ingyen), Raúl (középpályás/csatár, Schalke 04, ingyen), Guti (középpályás, Besiktas, ingyen)

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu