Hivatalos: Valdano elhagyja a Realt!

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 25. 19:08
A szerda esti vezetőségi ülést követően vált hivatalossá, hogy Jorge Valdano távozik a Real Madridtól. Az argentin klubigazgató elveszítette a "háborút" José Mourinhóval szemben. José Ángel Sánchez veszi át a helyét, ő közvetít majd Florentino Pérez elnök és a portugál vezetőedző között.


Valdano 2009 júniusától, a második Pérez-éra beköszöntétől látta el a klubigazgatói feladatokat, az elnök szerda este fél tíz körül, sajtótájékoztatón erősítette meg, hogy beosztottja azonnali hatállyal távozik posztjáról.

Az előzmények: "Túl nagy a zaj körülötte, az lenne a legjobb, ha egyet hátrébb lépne és csipetnyit elcsitulna - nyilatkozta Valdano Mourinhóról május 11-én, s nemsokára hangzatos választ kapott Eladio Paraméstől, a portugál tréner szóvivőjétől.

"Valdano a Real Madrid szócsöve, de nem Mourinhóé. Nagyon melléfogott, amikor azt mondja, hátra kellene lépnie Mourinhónak. José akkor csap zajt, amikor akar. Soha nem ő az, aki kétértelműen fogalmaz."

Florentino Pérez elnök ragaszkodott volna az 55 éves igazgatóhoz, s annak profizmusához, szakértelméhez, de most úgy tűnik, teljesíti a Special One kívánságát.

Valdano 5,1 millió euró körüli végkielégítést tehet zsebre, helyére állítólag már meg is van az utód: a csapat egykori válogatott hátvédje, Fernando Hierro érkezhet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Valdano elhagyja a Realt?!
José Mourinho miatt hagyhatja el a Real Madridot Jorge Valdano, a fővárosi klub általános igazgatója....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu