KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EV_VEGI_ANYAGOK_2010"
Átigazolások top 20 - a nyár vételei 2011. január 2. 15:57 Az európai futballszezon felénél elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy megnézzük, kik voltak a nyári átigazolási időszak legjobb vételei, akik forradalmi változásokat idéztek elő új klubcsapatuknál, vezéregyéniségekké váltak. Íme húszas listánk, az első tíz játékos jutalmul kap néhány dicsérő szót is. Ez a nyár az olasz átigazolásoké volt, listánkat Zlatan Ibrahimovic vezeti.
 
SH: nálunk Iniesta az aranylabdás! 2010. december 31. 18:55 Na, nehogy már csak a France Football és a FIFA dönthessen arról, hogy ki volt az év legjobb futballistája! Na, nehogy már csak ők mondhassák meg, ki játszott idén a legjobban! A Sporthirado.hu a nemzetközi labdarúgást tartja alfájának és omegájának, ezért felhatalmazta magát arra, hogy saját győztest válasszon. Valószínűleg nem sokban térünk el attól, amit néhány nap múlva kihirdetnek, de mégis. Ötünk véleménye szerint összességében a vb-döntőben gólt szerző Andrés Iniesta érdemli meg az idei Aranylabdát, míg a wolfsburgi Diego pedig a citromdíjat. És szerintetek?
 
Átigazolási kabaré, Sporthíradó módra 2010. december 31. 18:00 Mivel csak néhány óra van hátra a 2010-es esztendőből, így az átigazolási hírekkel előszeretettel foglalkozó SportHirado.hu-nál úgy gondoltuk, kicsit más szemszögből foglaljuk össze az idei piaci történéseket - volt miből válogatni. Először néhány olyan történetet elevenítünk fel, amelyet mi magunk is elhittünk, hogy megvalósulhat, aztán néhány extrém pletyka következik, végül pedig két furcsa névegyezésről emlékezünk meg. Jó szórakozást!
 
Amikor öt órán át a hideg rázott... 2010. december 31. 16:56 Azt előre leszögezem, nem vagyok klasszikus sportrajongó: szeretem és kedvelem az itthon teljes népszerűségnek örvendő labdarúgást, de engem egy jó teniszmérkőzés, egy kiélezett télisportos csata, egy tíz másodperces sprint, egy vérbeli kerékpáros hegyibefutó, netán egy fordulatos sznúkerpárbaj mindig jobban lázba hoz, a hidegtől borsódzik a hátam. Sajnos az idén kevés ilyen pillanatban volt részem.
 
A 2010-es év árnyoldala 2010. december 30. 20:10 A 2010-es esztendő pozitív szenzációit már sorra vettük, most pedig azokat szedtük csokorba, amelyek beárnyékolták az évet. Sajnos bőven volt miből válogatni, sok esetben a sport nem volt több mellékszereplőnél. A tíz összegyűjtött botrányból, szerencsétlenségből, csalásból öt magyar érdekeltségű – először a saját portánk előtt söprögettünk.
 
Íme, az év 10 meglepetése, szenzációja! 2010. december 30. 10:44 SZAVAZZ! Még egy nap van hátra a 2010-es esztendőből, így elérkezett az ideje, hogy megemlékezzünk a mögöttünk hagyott sportév kiemelkedő teljesítményeiről. Volt itt spanyol győzelemmel zárult világbajnokság, történelmi teniszmérkőzés Wimbledonban, nagy tavaszi menetelés Inter, vagy éppen Gera Zoltán segítségével Fulham módra, és akkor még nem is szóltunk Dzsudzsák Balázsról, Sebastian Vettelről vagy Rafael Nadalról.
 
2010 - az öt legjobb férfi kézimérkőzés 2010. december 30. 10:23 A Veszprém egészen a negyeddöntőig menetelt a BL-ben, majd megvédte bajnoki címét a Szegeddel szemben. A Nagy László nélküli válogatott az év elején leszerepelt az ausztriai kontinensviadalon, míg a Szlovénia elleni sorsdöntő vb-selejtezőn javított bizonyítványán. Valószínűleg ezek a tények, amelyek évtizedek múlva egy 2010-es kézilabdás évkönyvben szerepelnek majd. Szubjektív szemmel nézzünk inkább 5 olyan mérkőzést, amit soha nem fogsz elfelejteni az idei évből.
 
2010: Tényleg nem felejtem el soha! 2010. december 30. 09:19 A bőség zavarával küszködtem, amikor honlapunk főszerkesztője feltette nekem a kérdést, mire is emlékszem vissza a legjobb szívvel 2010-ből - természetesen sporttémában. Némi tanakodás után egy olyan májusi hétvége mellett tettem le a voksomat, amely egy életre bevéste magát az emlékezetembe. Azt hiszem, minden futballrajongó valami ilyesmiről álmodik.
 
Öt meccs, amelyet nem feledünk 2010. december 29. 12:02 A Győr a legjobb négyig jutott a Bajnokok Ligájában, az idei szezonra leigazolta Lunde-Haraldsent, míg a Loki története során először jutott főtáblára. Németh András bronzéremmel mutatkozott be a váci kispadon. A válogatott könnyűnek ígérkező csoportba került az Európa-bajnokságon, az érmes álmok azonban szertefoszlottak a középdöntőben. Valószínűleg ezek azok a tények, amelyek évtizedek múlva egy 2010-es kézilabdás évkönyvben szerepelnek majd. Szubjektív szemmel nézzünk inkább 5 olyan mérkőzést, amit soha nem fogsz elfelejteni az idei évből.
 
2010: Amikor földre szálltak a legendák 2010. december 29. 10:45 Kis túlzással azt is írhatnám, millió dolog jut eszembe a néhány óra múlva záródó esztendőről. Honlapunk profilja okán természetesen „csak” sportemlékekről eshet szó a következő néhány sorban, de még így is borzasztóan nehéz egy-két dolgot kiemelni, hiszen rengeteg olyan esemény történt 2010-ben is, amelyről még évek múltán is beszélhetnék, vagy amit a Kedves Olvasó „elvár”, írhatnék…Voltak örömök, időnként a szurkolói bánat sem került el, de inkább olyan történeteket választottam, amelyek tanulsággal szolgálnak. Legalábbis nekem…
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu