Átigazolási kabaré, Sporthíradó módra

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 31. 18:00
Mivel csak néhány óra van hátra a 2010-es esztendőből, így az átigazolási hírekkel előszeretettel foglalkozó SportHirado.hu-nál úgy gondoltuk, kicsit más szemszögből foglaljuk össze az idei piaci történéseket - volt miből válogatni. Először néhány olyan történetet elevenítünk fel, amelyet mi magunk is elhittünk, hogy megvalósulhat, aztán néhány extrém pletyka következik, végül pedig két furcsa névegyezésről emlékezünk meg. Jó szórakozást!


 

ÁTIGAZOLÁSOK, AMELYEK NEM JÖTTEK LÉTRE 2010-BEN

Fabregas a Barcelona játékosa lesz

A pálmát mindenképpen az Arsenal világbajnok középpályása viszi, akinek – mielőtt augusztus hatodikán hivatalos közleményben elkötelezte magát klubjához – Barcelonába igazolásáról csak az idén nagyjából 50 cikkben foglalkozott honlapunk. Arról nem beszélve, hogy közben felmerült az Inter, a Real Madrid, sőt a Manchester United neve is.

Edin Dzeko távozik Wolfsburgból 

Tavaly ilyenkor mindenki biztosra vette, a Bundesliga gólgyárosa távozik és a Milanhoz, a Juventushoz vagy a Manchester Cityhez igazol. Egyszer-kétszer a Chelsea-t, a Real Madridot és az Intert is emlegették, aztán nem lett belőle semmi. Folyt. köv.

Fernando Torres elhagyja a Liverpool süllyedő hajóját

Miközben az Arsenalt leszámítva az összes angol topcsapattal, továbbá a Barcelonával, sőt a Real Madriddal is összeboronálták a nyáron a Liverpool tétlenségének hangot adó Fernando Torrest, a spanyol csatár végül inkább részese maradt a Vörösök őszi mélyrepülésének.

AZ ÉV LEGLEHETETLENEBB PLETYKÁI

Man. United-álmok: Ribéry, Robben, Bale, Torres, A. Young és Hulk

Egy unalmas októberi reggelen az angol újságírók az alábbi mutatós névsort állították össze a Manchester United kívánságlistájaként. Kétségtelenül brutális, de nem túlzás kijelenteni, ez a hatosfogat soha nem játszik együtt az Old Traffodon.

A Real 130 millióért veszi meg Gerrardot és Rooneyt

A Daily Star a nyár elején állt elő ezzel a képtelen állításssal, miszerint Florentino Pérez 90 millió eurót pakol a Manchester United, 40-et pedig a Liverpool asztalára, és már viszi is a két angol válogatottat. Rooneyt egy darabig aligha, ahogy a korosodó Gerradot sem.

A Manchester City 110 milliót szán Gerard Piquére

Ezt talán a People újságírója sem hitte le, miközben leírta. A Barcelona védője valóban nagyszerű játékos, de ennyit azért nem ér meg. Piqué egy 'a pénz nem minden' nyilatkozattal intézte el a nem mindennapi értesülést.

Moratti elhozza az Internek Messit

Mindezt a klub első embere októberben találta ki, csak az argentin aranylabdás 250 millió eurós kivásárlási árára nem gondolt. Mint azóta egy játékosmegfigyelő nyilatkozatából kiderült, a kék-feketéknek az 50 milliós Kakára sem futná.

BECSAPÓS ÉS KÜLÖNÖS NEVEK A JÁTÉKOSPIACON

Joe Coll a Manchester Unitedben

Bár nagyon hasonlít a neve az akkoriban a Chelsea-t erősítő angol válogatottra, Joe Cole-ra, a Manchester United egy mindössze 16 éves kapustehetséget szerződtetett áprilisban.

Beszart Ibraimi a Bundesligában

A marokkói válogatottnak valószínűleg elképzelése sincs, hogy Magyarországon egészen furcsa értelmet kap neve. A Schalke 04-hez való igazolását honlapunkon különösen nagy figyelem és fórumozói aktivitás övezte.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu