KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EGERVÁRI SÁNDOR"
Értékelték Egervári teljesítményét 2013. október 29. 18:47 Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott lemondott szövetségi kapitánya az MLSZ elnöksége előtt megtartotta szakmai beszámolóját, melyet a testület elfogadott, csakúgy, mint a szövetségi kapitány október 11-én felajánlott lemondását. Az elmúlt 25 év legjobb eredményeit tudja felmutatni, de a fejlődés megtört, ami március óta történt, az elfogadhatatlan, amivel kapcsolatban felelősség terheli a szakmai stábot - derül ki az MLSZ beszámolójából.
 
Egervári nyílt levele, és ahogy ő látja 2013. október 21. 18:26 Egervári Sándor, a magyar válogatott legutóbbi szövetségi kapitánya a hollandoktól elszenvedett katasztrofális 8-1 után mondott le, amely vereség újabb mérföldkő volt a lejtőn harminc éve egyre lejjebb csúszó válogatottunk történetében. Sokáig nem szólalt meg a világbajnoki selejtező-sorozat után, de hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján értékelte munkásságát, és a nemzeti csapat irányítása alatt eltelt éveit.
 
Borul-e a papírforma Amszterdamban? 2013. október 10. 20:48 ELŐZETES. Egervári Sándor szerint "a futballban néha borul a papírforma", a magyar válogatott nem lesz teljesen esélytelen pénteken a hollandok elleni, sorsdöntő labdarúgó vb-selejtezőn. Nem várható komoly kísérletezés Louis van Gaaltól, de arról még nem döntött, hogy Robin Van Persie vagy Dirk Kuyt kezdjen. Hollandia 2000 óta nem kapott ki otthon senkitől sem, és 29 éve veretlen a mienk ellen. A magyar csapat jelenleg a pótselejtezőt érő második helyen áll csoportjában, ám ahhoz, hogy ezt a pozíciót megtartsa, szinte biztosan győznie kellene Amszterdamban, ugyanis az egypontos hátrányban lévő románok és törökök Andorrával, illetve Észtországgal meccselnek pénteken.
 
Szalai cáfol: nem sértődött meg 2013. szeptember 20. 12:23 A SportGéza mai cikke azzal vádolta meg Szalai Ádámot, a Schalke magyar légiósát, hogy megsértődött Egervári Sándor szövetségi kapitányra, ezért nem hajlandó addig játszani a válogatottban, míg ő vezeti. Azóta mindkét érintett hivatalosan is cáfolta a forrásmegjelölés nélkül közölt információt.
 
Kísérletező kedvében Egervári 2013. június 5. 19:38 A kísérletezésre használja majd csütörtökön a Kuvait elleni felkészülési mérkőzést Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
 
Vanczák: Még erősebbek vagyunk! 2012. október 10. 13:47 Csak a három pont lenne elfogadható Észtországban, amelyet kulturált és technikás futballal szeretne elérni a magyar labdarúgó-válogatott - nyilatkozta Egervári Sándor szerdai sajtótájékoztatóján, a telki edzőközpontban. Vanczák Vilmos - aki a sérült Halmosi Péter helyén került be a keretbe - hangsúlyozta, meg akarják mutatni, hogy a magyar egy vb-részvételre esélyes csapat.
 
Egervári nem kísérletezik szerdán 2012. augusztus 13. 20:41 Nem próbálgatás a cél Egervári Sándor szerint a magyar labdarúgó-válogatott szerdai, Izrael elleni felkészülési mérkőzésén. A mieink szövetségi kapitánya azt sem tartja valószínűnek, hogy kihasználja a hat cserelehetőséget, a támadó felfogásra viszont ígéretet tett.
 
Egervári mester Eb-ről és Hollandiáról 2012. július 3. 19:45 Egervári Sándor a helyszínen tekintette meg a vasárnapi Európa-bajnoki döntőt, és a SportHirado.hu-nak nyilatkozva elárulta, hogy szerinte is a legjobb csapathoz került-e ismét a trófea, illetve melyik együttes okozta számára a legnagyobb csalódást. Utóbbi kérdésünkkel már a közelgő világbajnoki selejtezőket is érintettük.
 
Egervári jobbnak látja az összképet 2012. május 28. 18:00 Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint tavasszal több jó teljesítményt nyújtó játékos volt a külföldi bajnokságokban, mint az ősz folyamán.
 
Elmarad a ligaválogatott meccse 2012. május 7. 18:41 Elmarad a magyar labdarúgó-ligaválogatott szerdára Győrbe - a dunaszerdahelyi DAC ellen - tervezett mérkőzése. Erről Egervári Sándor szövetségi kapitány döntött hétfőn azt követően, hogy az együttes húsz fős keretéből csak tizenhárman jelentkeztek.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu