Egervári nem kísérletezik szerdán

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2012. augusztus 13. 20:41
Nem próbálgatás a cél Egervári Sándor szerint a magyar labdarúgó-válogatott szerdai, Izrael elleni felkészülési mérkőzésén. A mieink szövetségi kapitánya azt sem tartja valószínűnek, hogy kihasználja a hat cserelehetőséget, a támadó felfogásra viszont ígéretet tett.


(Fotó: mlsz.hu)


„Nem feltétlenül fogjuk kihasználni a szabályok által engedett hat cserelehetőséget. Azokat szeretnénk minél többet a pályán látni, akik vélhetően a világbajnoki selejtezősorozat szeptemberi nyitányán is szerephez juthatnak” – mondta a szakvezető a telki edzőközpontban tartott sajtótájékoztatón.

A szakvezető hozzátette, felemás fizikai állapotban vannak a játékosok, mert egy részük már elkezdte a bajnokságot, de vannak, akik még nem. Ennek ellenére győzelmet vár csapatától.

„Az ellenfél technikás és gyors futballt játszik. Próbálunk majd erős támadójátékkal előrukkolni, de hogy megvalósul-e, az a riválistól is függ.”

Egervári elárulta, hogy a vb-selejtezős riválisok közül az első ellenfelet, Andorrát Mészöly Géza tekinti meg élőben, míg a másodikat, a világbajnoki ezüstérmes hollandokat Mezey György.

A játékosok közül Németh Krisztián azért tartja fontosnak a győzelem megszerzését, mert az szerinte lökést adhatna a nemzeti együttesnek a 2014-es brazíliai vb kvalifikációs sorozatához. A nyáron Rodához szerződött csatárhoz hasonlóan Dzsudzsák Balázs is csak a sikert tartaná jó eredménynek, és abban is egyetértettek, hogy Izrael válogatottja jó erőkből áll.

A vb-selejtezők szeptemberi rajtja előtt a magyar válogatott utolsó, Izrael elleni felkészülési mérkőzése szerdán 20:30-kor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban. A találkozót az m1 élőben közvetíti.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu