Szalai cáfol: nem sértődött meg

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 20. 12:23
A SportGéza mai cikke azzal vádolta meg Szalai Ádámot, a Schalke magyar légiósát, hogy megsértődött Egervári Sándor szövetségi kapitányra, ezért nem hajlandó addig játszani a válogatottban, míg ő vezeti. Azóta mindkét érintett hivatalosan is cáfolta a forrásmegjelölés nélkül közölt információt.


 

Az index.hu sportoldala, a SportGéza értesülési szerint Egervári Sándor és Szalai Ádám között elmérgesedett a viszony a csalódást keltő román-magyar meccs óta, ezért a Bundesligában játszó csatár nem hajlandó addig játszani a válogatottban, amíg azt Egervári vezeti.

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján azonban mindkét érintett fél, Egervári és Szalai is azonnal cáfolt, és az információt minden alap nlkülinek nevezte. A játékos perrel fenyegette meg az oldalt, cáfolni ugyanakkor nem cáfolta a híreket.

"A válogatott csatár soha nem tett a cikkben megfogalmazott kijelentést és a kapitánnyal együtt mélységesen felháborítónak tartja a hazai sportújságírásban ritkán tapasztalható, etikátlan eljárást" - írja az mlsz.hu.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu