KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DUNAÚJVÁROS FC"
Gond van világsztárunk szívével 2010. január 15. 16:25 Pénteken katéterezték Radulovics Bojana szívét. A profik közé tavaly visszatért olimpiai és világbajnoki bronzérmes kézilabdázónk nem érezte jól magát az egyik bajnoki mérkőzés után, így kivizsgálások egész sora vár rá. Kocsis Erzsébet, a Dunaújváros igazgatója az index.hu-nak elmondta, szerencsére nincs komolyabb baj.
 
Dunaújváros: hivatalosan is kizárva 2009. március 6. 10:14 Az MLSZ fegyelmi bizottsága kizárta a 2008-2009-es NB II-es bajnokságból a Dunaújvárost, mivel klub képviselője hivatalosan bejelentette a visszalépést. A határozat 15 nap múlva emelkedik jogerőre, ezután a dunaújvárosiak valamennyi őszi eredménye érvényben marad, a következő fordulókban a csapat aktuális ellenfele szabadnapos lesz, s automatikusan megkapja a mérkőzés 3 pontját, 3-0-ás gólkülönbséggel.
 
Eltemették a labdarúgást Dunaújvárosban 2009. március 3. 15:55 Immár hivatalos: a Dunaújváros nem tudja vállalni az indulást az NB II Nyugat csoportjának tavaszi folytatásában, mi több, a megszűnést sem tudta elkerülni a patinás gárda. Amint arról február 2-án a SportHirado.hu beszámolt, a labdarúgócsapat olyannyira ellehetetlenült anyagilag, hogy már csak idő kérdése, mikor jelentik be a szomorú hírt nagy plénum előtt. A klub futballszakosztályának sorsa kedden végleg megpecsételődött.
 
Szegény klubot az MLSZ is húzza 2009. február 11. 12:54 Kómás állapotban van Dunaújvárosban a professzionális labdarúgás, de szegény embert még az ág is meghúzta: a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a szervezettel szemben fennálló tartozás miatt 456 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a klubot, illetve fordulónként három pont levonását is kilátásba helyezte, amennyiben a pénzügyi tartozást nem rendezi a határozat jogerőre emelkedéséig.
 
Labdarúgó NB II: Alex góljával verte a Dunaújvárost a Pápa 2008. november 8. 18:48 A Lombard Pápa Alex 38. percben szerzett góljával 1-0-ra verte meg a vendég Dunaújvárost a labdarúgó NB II nyugati csoportjának 14. fordulójában.
 
Az újvárosiak meglepték a Felcsútot 2008. november 1. 15:06 A Fejér megyei rangadó 1-1-es döntetlennel zárult Dunaújvárosban a labdarúgó NB II nyugati csoportjának 13. fordulójában, ahol a vendég Felcsút szerzett vezetést Fejes András góljával, s a végig támadó hazaiak csak a 91. percben tudtak egyenlíteni Csorba fejesgóljával.
 
A hajrában mentett pontot a Paksi FC 2008. október 29. 15:18 A Liga Kupa C jelű csoportjának harmadik fordulójában az NB I-es Paks labdarúgócsapata fogadta a másodosztályban szereplő Dunaújváros gárdáját. Két korai vendég találatra a második játékrészben kétszer is válaszolt Gellei Imre csapata, így 2-2-es döntetlennel zárult a találkozó. A mérkőzésen járomcsont-sérülést szenvedett a paksiak csapatkapitánya, Éger László.
 
Labdarúgó NB II, Nyugati csoport: battai hármas a Dunaújvárosnak 2008. október 25. 17:24 Hét forduló után tudott ismét győzni a Százhalombatta a labdarúgó NB II-ben. Gálvölgyi István vezetőedző csapata Havrán József két és Patkó György egy góljával 3-0-ra verte a vendég Dunaújvárost. A Batta ezzel a sikerrel éppen DFC-t előzte meg a tabellán, de továbbra is mindkét gárda a kieső zónában helyezkedik el.
 
Hármat számolt az Ajka az Újvárosra 2008. október 18. 16:35 Tulajdonképpen negyedóra alatt elintézte a Dunaújvárost az Ajka a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 11. fordulójában, s győzött 3-0-ra. A hazai henger az első félóra után indult be, a meccs hajrájában pedig be is biztosították a fontos és megérdemelt sikert Artner Tamás legényei.
 
Kiütötte a Kaposvár a Dunaújvárost 2008. október 15. 16:22 Elmaradt az újabb bravúr, a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában is gyengélkedő dunaújvárosiak legutóbb bajnokin legyőzték az NB I-re ácsingózó pécsieket, ám a Kaposvár elleni Ligakupa mérkőzésre nem tudták átmenteni formájukat, s végül sima meccsen 5-1-re kikaptak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu