Kiütötte a Kaposvár a Dunaújvárost

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 15. 16:22
Elmaradt az újabb bravúr, a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában is gyengélkedő dunaújvárosiak legutóbb bajnokin legyőzték az NB I-re ácsingózó pécsieket, ám a Kaposvár elleni Ligakupa mérkőzésre nem tudták átmenteni formájukat, s végül sima meccsen 5-1-re kikaptak.


LABDARÚGÁS, LIGAKUPA, C CSOPORT, 2. FORDULÓ:
DUNAÚJVÁROSI FC - KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1-5 (0-1)
Dunaújváros, 250 néző. Vezette: Szöllősi Ferenc
DFC: Bartus (Héger Á.) - Rátkai, Facskó B. (Drozdik), Aradi Cs. (Pénzes), Csorba P. - Micskó, Szauter, Fröhlich (Szabó M.), Marqes (Huszár), Nagy I. - Simpson. Vezetőedző: Nagy Tibor
KAPOSVÁR: Kovács Z. - Graszl K., Ribi, Pintér (Márton), Szeles (Czeczeli) - Oueifio (Balogh), Ellis, Graszl N., Farkas (Horváth) - Jovánczai (Kerekes), Reszli. Vezetőedző: Prukner László
Gólszerzők: Simpson, ill. Ellis (3), Jovánczai, Kerekes
Sárga lap: Jovánczai, Szeles


A pécsiek legyőzése annak ellenére óriási önbizalommal töltötte el a Dunaújváros labdarúgóit, hogy a bajnokságban bizony nem úgy muzsikál a gárda, ahogy az elvárható lenne a nagymúltú együttestől. Éppen ezért a Ligakupában még azt sem tartották elképzelhetetlennek, hogy meglepik az élvonalban stabilan szereplő Kaposvárt.

Nem így történt. A vendégek nem sok esélyt hagytak Nagy Tibor csapatának, és bár az első félidőben csak minimális különbséggel vezettek a zöld-fehérek, már akkor sokkal nagyobb arányú is lehetett volna a fölényük.

A helyzetek kimaradása megbosszulta magát az NB I-eseknél, hiszen a kanadai válogatott Dave Simpson meglepetésre egyenlített. Érett a meglepetés, hiszen az 1-1-es végeredmény mindenképpen az lett volna.

Hogy nem így történt, arról a színes bőrű ghánai Ellis gondoskodott, aki egymaga három gólt szerzett, magabiztossá téve ezzel a Kaposvár győzelmét.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu