KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "DETARI_LAJOS"
Détári és Lipcsei pro licences lett 2012. szeptember 4. 19:37 Tizenhét szakember vehette át kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) telki edzőközpontjában a pro licences edzői diplomáját.
 
A Fradi hosszabbított Détárival 2012. május 11. 11:48 A Ferencváros egy plusz egy évvel meghosszabbította Détári Lajos szakmai igazgató 2012 nyarán lejáró szerződését - ezt a zöld-fehérek jelentették be péntek délelőtti sajtótájékoztatójukon. Jövőre automatikusan meghosszabbodhat Détári kontraktusa, de ehhez nemzetközi kupaindulást érő helyen kell végeznie a csapatnak a következő szezonban.
 
Détári: Ez volt az év meccse 2011. november 28. 13:47 Détári Lajos úgy véli, a Ferencváros az év mérkőzését nyerte meg a Diósgyőr vendégeként vasárnap a labdarúgó NB I 17. fordulójában, annak pedig külön örül, hogy nem foggal-körömmel védekezve érték el a győzelmet. Miskolci kollégájának ellenben van hiányérzete a színvonalat illetően, de nem fogja fel tragédiaként a vereséget.
 
Leülhet a kispadra Détári 2011. november 23. 14:15 A Fegyelmi Bizottság (FEB) keddi ülésén az alábbi határozatot hozta: Détári Lajos vezetőedző (FTC) írásbeli megrovásban részesült.
 
Détári: Felkészült a Fradi az ETO-ból! 2011. szeptember 16. 12:13 Még akkor is rangadóról beszélünk a hétvégi Győr-Ferencváros összecsapás kapcsán, ha a fővárosi zöld-fehérek e pillanatban a tabella tizenötödik helyéről utaznak az ország egyik legszebb arénájába. Détári Lajos is ekképp vélekedik, az FTC kispadján győzelemmel bemutatkozott szakmai igazgató szerint idegenben is lehet keresnivalója csapatának az NB I 9. fordulójában. Döme két dologra számít: a szurkolókra és az újabb győzelemre.
 
Détári a Fradi szakvezetője - hivatalos 2011. augusztus 30. 12:03 Kedden délután rendkívül sajtótájékoztatót tartott a Ferencváros labdarúgócsapata, ahol bemutatták az új szakmai igazgatót, Détári Lajost. A vezetőedző Nagy Tamás maradt, viszont új kapusedzőt neveztek ki, Balogh Tamás személyében.
 
Détári: A Fradi most nem aktuális 2011. augusztus 25. 18:44 EXKLUZÍV! Détári Lajos lesz a Ferencváros vezetőedzője? A hír talán nem is annyira alaptalan, hiszen az egykori világválogatott labdarúgó alighanem előkelőbb szerepet is el tudna képzelni magának a másodosztályú Vecsés kispadjánál, ráadásul játékos-pályafutása során is megfordult már az Üllői úton. Ennek ellenére meglepő lenne, ha az ideiglenesen kinevezett trénert, Nagy Tamást Détári váltani a Fradi kispadján.
 
Újra focizik Détári Lajos 2011. június 30. 09:10 Vecsésről bizonyára a legtöbb embernek, de főként a háziasszonyoknak a vecsési káposzta vagy más finom savanyúság jut az eszébe. Pedig ennek a Budapesthez közeli városnak van egy kevésbé közismert büszkesége is, mégpedig az idén centenáriumát ünneplő futballklubja. Az ünnepi rendezvényt július 2-án, szombaton a klub pályáján tartják. Az MTI-Press munkatársa stílszerűen a futballpálya lelátóján beszélgetett Földvári Tiborral, a klub elnökével, aki maga is több évtizedet végigjátszott az egyesület színeiben.
 
"Détári Lajos masszív alkoholista!" 2010. november 4. 19:22 Ejha, áll a bál az NB II-es Vecsésnél! A Keleti-csoportban jelenleg 13. helyen álló csapat új szakmai igazgatója, Détári Lajos meg sem melegedett, máris kínos szituációba került. Lealkoholistázták, ám az elnök megvédte őt.
 
Détári leköcsögözte a bírót, eltiltották 2010. szeptember 20. 13:55 Szeptember 4-én ismét kellemetlen helyzetbe hozta önmagát Détári Lajos. A jelenleg Vecsésen klubigazgatóként dolgozó egykori világválogatott labdarúgó a mai napig nem érti, miért tiltotta őt el az MLSZ mindennemű sportszakmai tevékenységtől, bár azt elismeri: a Diósgyőr elleni 1-0-s vereséget számon kérte a mérkőzés játékvezetőjén.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu