"Détári Lajos masszív alkoholista!"

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 4. 19:22
Ejha, áll a bál az NB II-es Vecsésnél! A Keleti-csoportban jelenleg 13. helyen álló csapat új szakmai igazgatója, Détári Lajos meg sem melegedett, máris kínos szituációba került. Lealkoholistázták, ám az elnök megvédte őt.


A múlt héten szakmai változtatásokra került sor a Pest megyei együttesnél, ennek lett áldozata Kántor Attila, a gárda vezetőedzője. Az új szakmai igazgatónak Détári Lajost nevezték ki, de mint azt a kirúgott tréner az nb2.hu-nak kiteregette véleményét a korábbi világválogatott kapcsolatban.

Szerinte Détárit négy apuka nyomására nevezték ki, akiknek fiai keveset játszanak a csapatban. Ennél élesebb kritika is elhagyta Kántor Attila száját:

"Détári gyermekkori barátom, de ki kell mondanom, hogy masszív alkoholista, hét napból hat napon teljesen részeg."

A labdarúgó másodosztály aktuális eseményeivel foglalkozó portál megszólaltatta a Vecsés klubelnökét is. Földvári Tibor visszautasította Kántor Attila kijelentését.

Az elnök szerint Détári, mint minden ember, egy jó meccs közben megiszik egy-két sört.

"Nyugodtan állíthatom, hogy nem alkoholista. Détári Lajos a szakma géniusza" - mondta Földvári, aki hozzátette, Döme óta nem tudunk felmutatni hozzá hasonlóan jegyzett labdarúgót.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Détári leköcsögözte a bírót, eltiltották
Szeptember 4-én ismét kellemetlen helyzetbe hozta önmagát Détári Lajos. A jelenleg Vecsésen klubigazgatóként dolgozó egykori világválogatott labdarúgó a mai napig nem érti, miért tiltotta őt el az MLSZ mindennemű sportszakmai...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu