Détári: A Fradi most nem aktuális

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 25. 18:44
EXKLUZÍV! Détári Lajos lesz a Ferencváros vezetőedzője? A hír talán nem is annyira alaptalan, hiszen az egykori világválogatott labdarúgó alighanem előkelőbb szerepet is el tudna képzelni magának a másodosztályú Vecsés kispadjánál, ráadásul játékos-pályafutása során is megfordult már az Üllői úton. Ennek ellenére meglepő lenne, ha az ideiglenesen kinevezett trénert, Nagy Tamást Détári váltani a Fradi kispadján.


„A kérdés nem aktuális, bár magam is hallottam arról, hogy bedobták a nevemet, mint lehetséges Fradi-edző” – válaszolta Détári Lajos.

„Már csak azért sem ülhetnék le a zöld-fehérek kispadjára, mert nem rendelkezem az ehhez szükséges papírokkal, azaz a pro-licences végzettséggel. Az ugyan igaz, hogy járok a tanfolyamra, de annak még koránt sincs vége, közel egy év múlva lesz csak a kezemben a diploma.  Jelenleg tehát ez a helyzet, ráadásul van munkám, a Vecsés klubigazgatójaként sok mindenért felelek az együttesnél, s nyugodtan kijelenthetem: jó helyen vagyok. Az NB II-es csapatnál tisztelnek, megbecsülnek, s még ha lenne is megkeresés az élvonalból – akár a Ferencvárostól, akár máshonnan – legelső dolgom lenne erről a vecsési vezetőket tájékoztatni, s nem a sajtó útján üzengetni.”
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu