KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BICSKEI_BERTALAN"
Több százan búcsúztatták Bicskeit 2011. július 28. 17:06 Több százan kísérték utolsó útjára a Farkasréti temetőben Bicskei Bertalan válogatott kapust, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányát.
 
Jövő héten búcsúztatják Bicskeit 2011. július 18. 17:00 Július 28-án, csütörtökön kerül sor Bicskei Bertalan búcsúztatására. A magyar labdarúgás meghatározó személyisége, korábbi szövetségi kapitány súlyos betegség következtében, rövid szenvedés után, 66 éves korában hunyt el szombaton. Fia, Bicskei Balázs tájékoztatása szerint a szertartás 14:15-kor kezdődik a budapesti Farkasréti temetőben. Bicskei Bertalant a Magyar Labdarúgó-szövetség saját halottjának tekinti.
 
„A 84-es arany csakis Bicskei érdeme” 2011. július 17. 14:02 A magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitányára, az 1984-ben, Moszkvában, az utánpótláscsapattal aranyérmes edzőre, Bicskei Bertalanra emlékezünk, akinek halála pótolhatatlan veszteséget jelent a szakma számára. Három, egykori tanítványa, Hrutka János, Dombi Tibor, valamint az olasz A-ligát is megjárt, ifjúsági Európa-bajnok Vincze István idézte fel azokat az időket, amikor együtt dolgozhatott a mesterrel.
 
Elhunyt Bicskei Bertalan 2011. július 16. 23:06 Hatvanhat esztendős korában, hosszú súlyos betegség után elhunyt Bicskei Bertalan, egykori válogatott labdarúgókapus, a magyar futballválogatott korábbi szövetségi kapitánya, labdarúgásunk meghatározó személyisége. A család tájékoztatása szerint temetéséről később intézkednek.
 
Sallói eladta Bicskeit Afrikába 2010. június 12. 13:12 A FIFA világranglista 150. helyén tanyázó Libéria szövetségi kapitánya, Bicskei Bertalan nem mindennapi körülmények között került az afrikai ország kispadjára. Az odáig vezető útról, a kulisszák mögötti eseményekről faggattuk a szakembert.
 
Vége: Bicskei és az MLSZ útjai elváltak 2009. február 24. 08:43 Bicskei Bertalan beadta felmondólevelét, a Magyar Labdarúgó Szövetség pedig átvette és el is fogadta azt, így a szakember munkaviszonya február 15-én megszűnt. Az utóbbi napok indulatoktól sem mentes nyilatkozatai után persze sokkal meglepőbb lett volna, ha ez nem történik meg záros határidőn belül.
 
Az MLSZ-elnök marad! Ki nevet a végén? 2009. február 21. 12:07 Gyűlnek, sokasodnak az érvek és az ellenérvek a Bicskei Bertalan kontra Kisteleki István ügyben. Válasz a válaszra, reakció a reakcióra, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke ismét megszólalt. Legutóbb a szakmai igazgató sportnapilapban publikált levelére felelt, ezúttal pedig a honlapunkon péntek este megjelent Bicskei-interjúra reflektált. Kisteleki nem mond le, marad a posztján. Azzal indokol, hogy az ügyhöz kapcsolódó részletek, amelyeket megosztott a SportHirado.hu-val, tényeken alapulnak.
 
Botrány! Lemond az MLSZ elnöke? 2009. február 20. 17:50 Most akkor megy vagy marad Kisteleki István? Bicskei Bertalan a sportnapilap csütörtöki számában publikált nyílt levélben panaszkodott a Magyar Labdarúgó-szövetségben kialakult hozzá nem értésre, kontárkodásra. Erre reagálva az elnök a SportHirado.hu-nak nyilatkozva megvédte a mundér becsületét, mondván, éppen az egykori szövetségi kapitány volt az, aki elárulta őt. Hozzátette, amennyiben nem mond igazat, úgy azonnal lemond elnöki pozíciójáról. Nos, megkerestük Bicskeit, aki szerint nagy a baj Kisteleki memóriájával.
 
Kisteleki: Bicskei elárulta az MLSZ-t! 2009. február 19. 19:00 Kisteleki István a SportHirado.hu-nak adott exkluzív interjújában reagált Bicskei Bertalan levelére, amely a Nemzeti Sportban jelent meg. A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke nyomatékosította, hogy Bicskei nem először árulta el, de ezzel betelt a pohár. Az elöljáró megosztotta honlapunkkal, hogy a korábbi kapitány szervezetét tavaly megtámadta a gyilkos kór, amivel hosszú hónapok alatt meg is vívta a maga harcát. Az MLSZ Bicskei mellett állt, aki presztízsveszteségként élte meg az átrendeződést, s miután felépült, dühből támadott.
 
Verebes: Mentálisan nincs kész a csapat! 2008. november 21. 11:27 A szerdai Észak-Írország-Magyarország (0-2) válogatott labdarúgó-mérkőzés tükrében három egykori szövetségi kapitányt kérdezett a SportHirado.hu arról, a jelen nemzeti együttese 2008 végén milyen játékerőt képvisel, merre halad, mire hivatott. Verebes József, Bicskei Bertalan és Bozsik Péter készségesen álltak rendelkezésünkre, s osztották meg véleményüket. Cikkünkben erről olvashatnak.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu