KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BABOS_GABOR"
Babos Gáborral hosszabbított csapata 2012. március 2. 17:16 Egy évvel meghosszabbította szerződését Babos Gábor, magyar válogatott kapus a holland NEC Nijmegen labdarúgócsapatával.
 
Babos Gábor az Ajax kispadjáról álmodik 2011. július 12. 12:16 Babos Gábor új kihívásokat szeretne - mindjárt az Ajax Amszterdam kapuja előtt. A NEC Nijmegenben kegyvesztetté vált magyar válogatott futballista azzal is megelégedne, ha a második számú portása lehetne a világhírű együttesnek.
 
Babos Gábor nem hibáztatja Fülöpöt 2010. június 5. 17:26 Babos Gábor nem szedné le a keresztvizet Fülöp Mártonról a hollandoktól elszenvedett 6-1-es vereségért, az egész csapat kudarcának tartja a magyar labdarúgó-válogatott amszterdami zakóját. A Hollandiában védő kapus a SportHirado.hu megkeresésére elmondta, még hagyná dolgozni Erwin Koeman szövetségi kapitányt.
 
Dzsudzsák-gólpassz Babosék ellen 2010. január 22. 22:52 Dzsudzsák Balázs adta a gólpasszt Nordin Amrabatnak a PSV Eindhoven harmadik találata előtt a holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 19. fordulójában. Az NEC Nijmegen kapuját védő Babos Gábor emiatt aligha dörzsölhette elégedetten a tenyerét. Az eindhoveniek három ponttal vezetik a tabellát az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó Twente előtt.
 
Lemondott Babos Gáborék edzője 2009. október 27. 12:12 Azonnali hatállyal lemondott a Babos Gábort is foglalkoztató NEC Nijmegen vezetőedzője, Dwight Lodeweges. A szakember szerint nem bíztak benne eléggé a klubnál, ezért nem volt más választása, mint felállni a csapat kispadjáról. Utódját később nevezik meg, addig is Wilfried Brookhuis és Wim Rip vezényli az edzéseket.
 
Gyepes ha kell, csíp és harap 2009. szeptember 8. 09:30 A vélemény egybehangzó: egyénileg hihetetlenül képzett, csapatként azonban igenis sebezhető Portugália. Válogatottunk vasárnap kielemezte a svédek ellen elkövetett hibákat, hétfőn pedig hátrahagyta az emlékét is annak a gyötrelmes kilencven percnek, és már csak egy célt tart szem előtt: megmutatni, bravúrra is képesek vagyunk, hogy ne tét nélküliek legyenek az októberi vb-selejtezők.
 
Babos a Nijmegen legendái között 2009. augusztus 17. 13:05 Babos Gábor, a NEC Nijmegen kapusa beállította a csapatban legtöbb mérkőzésen pályára lépő portás rekordját, a magyar válogatott játékos immáron 110. alkalommal védte a holland csapat kapuját a hétvégi Roda elleni összecsapáson.
 
Babos Gábor Hollandia legjobbjai között 2009. május 13. 07:12 Szép elismerésben részesült Babos Gábor, a NEC Nijmegen magyar válogatott kapusa. A 34 éves portás az ötödik helyen végzett a holland sportújságírók szavazatai alapján összeállított Év Játékosa voksoláson - olvasható klubja hivatalos oldalán. Az első helyen a bajnoki címet megszerző AZ Alkmaar támadója, Munir el-Hamdaui végzett, míg a második a legjobb kapusnak választott Luciano lett a Groningenből.
 
Babos: Meg fog őrülni Magyarország! 2009. április 28. 12:17 Babos Gábor csak akkor tud elégedetten visszanézni a most folyó szezonra, amennyiben az NEC labdarúgócsapata eléri a rájátszást. Erre jelen állás szerint kevés az esélye a nijmegenieknek, de matematikailag még odaérhetnek. A magyar kapus a válogatottal kapcsolatban is optimista.
 
Büntetőfogó Babos, győztes Dzsudzsák 2009. április 11. 21:33 Hozta a kötelezőt a PSV Eindhoven a holland labdarúgó-bajnokságban, miután hazai pályán 2-0-ra verte az Utrechtet. Dzsudzsák Balázs a kezdőben kapott helyet, és végig a pályán volt. Az NEC Nijmegen a 26. percben tíz emberre fogyatkozott, ám kétgólos hátrányból pontot tudott menteni. Ebben nagy szerepe volt Babos Gábornak, aki az első félidőben büntetőt fogott.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu