Babos Gábor az Ajax kispadjáról álmodik

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 12. 12:16
Babos Gábor új kihívásokat szeretne - mindjárt az Ajax Amszterdam kapuja előtt. A NEC Nijmegenben kegyvesztetté vált magyar válogatott futballista azzal is megelégedne, ha a második számú portása lehetne a világhírű együttesnek.


"Ha esetleg Stekelenburg elmegy az Ajaxtól, akkor én is az egyik jelölt lehetek a második számú kapus posztjára - nyilatkozta a 36 éves kapus az origo.hu-n, aki tavaly ősszel megsérült, így szinte egész évben a 22 éves Jasper Cillessen védte csapatuk, a NEC Nijmegen kapuját.

"Ha engem választanak, az egy olyan lehetőség lenne a számomra, amelyet így, a pályafutásom vége felé vétek lenne kihagyni, még akkor is, ha csak a kispadon ülhetnék. Nagy megtiszteltetés, hogy a holland bajnok hív, egy sérülés vagy kiállítás miatt így akár a Bajnokok Ligájában is szerepelhetnék."

A huszonhétszeres magyar válogatott játékost hivatalosan még senki nem kereste meg: "Először az egyik holland televízió sportműsorában dobta be a hírt egy szakértő a múlt hétvégén, majd minden újság írt is róla. Frank de Boer viszont a tudtommal megerősítette, hogy a jelöltek között vagyok, amit óriási dolognak tartok, nagyon kíváncsian várom, hogy mi lesz az ügy vége. Addig is csinálom a dolgom a NEC-nél, és nem élem magam bele semmibe."

Amúgy a holland világbajnoki ezüstérmes Stekelenburgot a Roma vette össztűz alá, honfitársunknak pedig még egy évig szerződése van jelenlegi klubjával.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu