KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "2012_LENGYELORSZAG_UKRAJNA"
Már gond van a lengyel Eb-stadionokkal 2012. július 10. 15:00 Egy lengyel hetilap szerint veszteséges a július 1-jén befejeződött lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság négy lengyelországi stadionjának működtetése, és kevés az esély arra, hogy ezen bárki is változtasson.
 
Lengyelország: ötös, Ukrajna: hármas 2012. július 5. 16:55 Hogy Lengyelország és Ukrajna jó házigazdái voltak-e az Európa-bajnokságnak, arra nem lehet egy mondatban válaszolni. A lengyelek európaibb körülményeket teremtettek, az ukránok viszont nem tudtak kibújni a bőrükből. Azért nem bánom, hogy négy év múlva újra Franciaország következik a sorban.
 
Del Bosque kételkedett a címvédésben 2012. július 5. 14:20 Vicente Del Bosque egyáltalán nem vette biztosra, hogy a spanyol válogatott megvédi Európa-bajnoki címét, és elismeri, a szerencsét is segítségül kellett hívniuk. A hatalmas egyéniségeknek és a remek csapatszellemnek tudja be az újabb sikert.
 
Eb: milliók keresték fel Lengyelországot 2012. július 5. 12:22 Közel 3,6 millió szurkoló látogatott el a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság lengyelországi csoportmérkőzéseire.
 
A feleségek is nézik a focit 2012. július 2. 17:45 A Medián kutatása szerint a magyar nők kétharmada érdeklődik a foci iránt és a válaszadó nők hat százaléka igyekezett minden meccset megnézni. Érdeklődésük mértéke lényegesen nagyobb, mint amit a partnerük gondol erről: a férfiak szerint a nők 22 százalékát köti le a foci, ellenben a nők 38 százaléka nyilatkozott úgy, hogy nagyon, vagy legalább közepesen érdekli a labdarúgás.
 
Ramos nem akar tizenegyeseket 2012. június 29. 18:15 Sergio Ramos Portugália elleni panenkázása ellenére nem szeretné, ha büntetők döntenének a trófeáról, már a rendes játékidőben dűlőre vinné az Európa-bajnoki cím sorsát. A spanyol hátvéd szerint nem Andrea Pirlo az egyetlen játékos, akire figyelni kell az olasz válogatottból a vasárnapi Eb-döntőben.
 
Itt sorsolnak a 2014-es vb-re 2012. június 29. 16:04 Costa do Sauípében sorsolják majd 2013 decemberében a brazíliai labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztását. A döntésről a 2014-es torna szervezőbizottsága és a nemzetközi sportági szövetség (FIFA) közösen számolt be. Costa do Sauípe az Atlanti-óceán partján fekszik, az egyik rendező város, Salvador de Bahía közelében.
 
„A németek féltek Olaszországtól” 2012. június 29. 15:30 Franz Beckenbauer nem volt elégedett az Európa-bajnokságon látott német válogatottal, és szomorú amiatt, hogy nem sikerült megtörni az olasz átkot.
 
Ciao Germania! 2012. június 29. 11:35 Történelmi győzelemnek nevezte a Cesare Prandelli vezette labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki döntőbe jutását a pénteki olasz sajtó, amely szerint az olaszok a német politikának is gólt rúgtak.
 
Balotelli: Életem estéje volt 2012. június 29. 10:12 Mario Balotelli pályafutása legjobb estéjeként írta le a csütörtökit, németek elleni dupláját pedig a lelátón drukkoló nevelőanyjának ajánlotta. Az olasz válogatott csatára azonban nem éri be ennyivel, már a spanyolokra feni a fogát.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu