Ramos nem akar tizenegyeseket

Szerző: SHLétrehozva: 2012. június 29. 18:15
Sergio Ramos Portugália elleni panenkázása ellenére nem szeretné, ha büntetők döntenének a trófeáról, már a rendes játékidőben dűlőre vinné az Európa-bajnoki cím sorsát. A spanyol hátvéd szerint nem Andrea Pirlo az egyetlen játékos, akire figyelni kell az olasz válogatottból a vasárnapi Eb-döntőben.


 

Sergio Ramos pimasz büntetője a pengés játékosoknak is dicsőségükre vált volna a portugálok elleni elődöntőben, nemhogy egy hátvédnek. Ennek dacára elkerülné az újabb „orosz rulettet”, ha egy mód van rá.

„Őszintén szólva nem szeretném, ha újra tizenegyesekre kerülne a sor, inkább döntsön a rendes játékidő. A lényeg azonban, hogy győzzünk. Harapni fogunk, és mindent kiadunk magukból, miközben Olaszországnak is megadjuk a kellő tiszteletet” – fogalmazott a Real Madrid játékosa.

„A napokban újra átéltük az emlékeket, mikor Eb-t és vb-t nyertünk. Ez további motivációt jelent a döntőre, újabb emlékezetes pillanatokkal akarjuk megajándékozni a spanyol népet.”

Ramos szerdai tizenegyesére visszakanyarodva elmondta, nem dolgozott benne bizonyítási vágy azt követően, hogy a Bayern München ellen égbe lőtte a labdát a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

„Sok mindent mondtak rólam, ami a becsületembe gázolt, de nem ezért lőttem így a labdát. Egyszerűen csak önbizalmam volt. Sokan alig várták, hogy hibázzak, de ez nem befolyásolt.”

A döntőre kitérve úgy nyilatkozott, hiba lenne azt gondolni, hogy a Squadra Azzurra egyetlen játékosból áll. Mindenkinek kell hogy legyen őrzője.

„Andrea Pirlo nagyszerű labdarúgó, az egyik legjobb Olaszországban, de nem egyedül ő jelent veszélyt. A futball csapatjáték.”

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu