Balotelli: Életem estéje volt

Szerző: SHLétrehozva: 2012. június 29. 10:12
Mario Balotelli pályafutása legjobb estéjeként írta le a csütörtökit, németek elleni dupláját pedig a lelátón drukkoló nevelőanyjának ajánlotta. Az olasz válogatott csatára azonban nem éri be ennyivel, már a spanyolokra feni a fogát.


 

Mario Balotelli előbb fejjel, majd egy hibátlan lövéssel vette be a német kaput, amivel egymaga lőtte csapatát az Európa-bajnokság döntőjébe.

Az olasz támadó nem szokta ünnepelni góljait, ám ezúttal kivételt tett, és nagyon büszke arra, amit véghezvitt. Az érzékenyebb oldalát is megmutatta.

„Ez volt karrierem legnagyszerűbb estéje, de remélem, a vasárnapi még jobb lesz. Az anyukámnak ajánlom a góljaimat, már öreg, és ma este a stadionban volt.”

„Boldog vagyok, mert miatta akartam betalálni. Vasárnap az apám is kint lesz, tehát akkor is nagyon szeretnék eredményes lenni” – nyilatkozta a Rai Sport olasz tv-csatornának.

A Squadra Azzurra a csoportkörben 1-1-es döntetlent játszott a spanyolokkal, így pontosan tisztában lehet azzal, mire számítson.

„Nem félünk Spanyolországtól. Tudjuk, hogyan kell játszanunk, és azt is tudjuk, hogy megverhetjük őket. Türelmesnek kell lennünk, és várnunk, mert sokat passzolnak, de megcsinálhatjuk.”

Balotelli három találatával arra is pályázik, hogy a góllövőlista élén végezzen, de szerinte ennek fontosabb dolgok is léteznek.

„A torna gólkirálya? Meglátjuk, természetesen be szeretnék találni a fináléban is. Különösebben azonban nem foglalkoztat, hogyan játszom a döntőben, amit én akarok, az a győzelem.”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Balotelli megmutatta, döntős Olaszország
Mario Balotelli duplájára csak a hosszabbításban, mindössze egyszer válaszolt Németország, így az olaszok jutottak be az Európa-bajnokság döntőjébe. A Squadra Azzurra még sohasem kapott ki tétmeccsen a Nationalelftől, ám ahhoz,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu