Összecsapott Nico Rosberg és Pepe Reina

Szerző: shLétrehozva: 2009. április 30. 09:09
Valóságos sztárparádéra került sor az öreg kontinens legdrágább pókertornáján, az EPT (Európai Pókersorozat) Monte Carló-i állomásán rendezett 4,000 eurós jótékonysági versenyen, ahol az afrikai Dárfurért ültek le játszani a celebek. Kártyákat ragadott a Williams istálló Formula-1-es pilótája, Nico Rosberg, a Liverpool kapusa, Pepe Reina, de az egykori 51-szeres angol válogatott labdarúgó Teddy Sheringham is, számtalan pókerprofival karöltve.


Az EPT legillusztrisabb versenyén, Monte Carlóban az ismert pókeresek mellett számtalan híres sportoló is feltűnt, egy céllal, a lehető legtöbb pénzt gyűjteni a súlyos gondokkal küzdő szudáni Dárfurnak.

 

A 4,000 eurós tornára 40-en neveztek, akik amellett, hogy jól szórakoztak számos emberéletet mentettek jótékonykodásukkal. Hírességek sora tette tiszteletét a Francia Riviérán, labdarúgóktól kezdve, egy Formula-1-es pilótán át, egészen a híres énekesekig.

 

A celebek számára kevés sikerélmény jutott, a Liverpool spanyol hálóőre, Pepe Reina például az amerikai pókerprofi, Isabelle Mercier menetelésének áldozata lett. Nem járt jobban a Formula-1-es Williams istálló 23 éves pilótája, Nico Rosberg sem, aki szintén idő előtt búcsúzott. 

A jótékonysági viadal győztese, Isabelle Mercier  

A sportolók becsületét Teddy Sheringham mentette meg, aki korábban több számottevő pókertornán szerepelt már, Monte Carlóban pedig egészen a fináléig menetelt. Mi az hogy? Egészen a párbajig, ahol a már korábban említett szőke szépség, Isabelle Mercier állta útját.

 

Persze ezen a viadalon a győztes személye csak másodlagos szereppel bírt, az igazi sikert az jelentette, hogy 250 ezer euróval segítették a résztvevők Afrikát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK, EPT MONTE CARLO:

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu