KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ISABELLE_MERCIER"
Összecsapott Nico Rosberg és Pepe Reina 2009. április 30. 09:09 Valóságos sztárparádéra került sor az öreg kontinens legdrágább pókertornáján, az EPT (Európai Pókersorozat) Monte Carló-i állomásán rendezett 4,000 eurós jótékonysági versenyen, ahol az afrikai Dárfurért ültek le játszani a celebek. Kártyákat ragadott a Williams istálló Formula-1-es pilótája, Nico Rosberg, a Liverpool kapusa, Pepe Reina, de az egykori 51-szeres angol válogatott labdarúgó Teddy Sheringham is, számtalan pókerprofival karöltve.
 
Egy magyar hölgy és a kivert pókerprofik 2009. április 20. 08:26 A vasárnap asztalhoz ülő három magyar közül bravúros teljesítménnyel egyedül Jerney Katalin jutott a második fordulóba az EPT (Európai Pókersorozat) San Remó-i 5,000 eurós NL Hold'em-főversenyén. A minden idők legnagyobb öreg kontinensen rendezett pókertornáján 1,178 indulóból már csak 469-en vannak versenyben, profik egész sora búcsúzott, ám honfitársunk a 235. helyen, átlag körüli 21,300 zsetonnal továbblépett! Vezet a horvát Dragan Galic.
 
Mercier útját állta Juanda duplázásának 2008. október 7. 15:15 Jason Mercier nyerte az Európai Pókersorozat (EPT) Million Pound Showdown elnevezésű 20,000 fontos NL Hold'em viadalát, a párbajban felülmúlva a napokkal korábban a World Series of Poker Europe (WSOPE) főversenyén győztes John Juandát. Az egyetlen magyar résztvevő, Demján Sándor a „halálasztalnál” kapott helyet és korán búcsúzott.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu