Menetel a magyar alakulat a főversenyen

Szerző: shLétrehozva: 2008. július 7. 17:32
Hét játékos jutott tovább első fordulós csoportjából a WSOP (World Series of Poker) legrangosabb tornájának számító Főversenyen a Las Vegas-i Rio Hotel és Kaszinóban az első fordulóban. Traply Péter a rossz lapjárás ellenére tudott versenyben maradni és átlag feletti zsetonmennyiséggel várhatja a folytatást, csakúgy mint Kwaysser Valdemár Ákos, Andrejkovics Milán és Rácz Csaba de Varró Dániel és Siba Zoltán és Vitézy Péter is versenyben maradt. Szilasi Viktória viszont búcsúzni kényszerült.


Az elmúlt hetek sikertelensége után, a WSOP legnagyobb jelentőségű tornája, a Főverseny már a magyar játékos tervei szerint alakult.

 

Az első fordulóban szerencsét próbáló hazai játékosok közül Szilasi Viktória kiesett, miután nem tudott előnyt kovácsolni az érkező jobbnál jobb lapokból.

 

Heten azonban biztosan folytatják a tornát, nem is akármilyen pozícióból: Kwaysser Valdemár Ákos közel az élen állókhoz fejezte be a napot, 90 ezer dollárnyi zsetonja sokáig repítheti a "Luigi" becenévre hallgató játékost.

 

Átlag feletti zsetonnal fejezte be az első fordulót Andrejkovics Milán és Traply Péter is, előbbi 45 ezer, utóbbi 40 ezer dollárral várhatja a folytatást.

 

A "Bélabácsinak" becézett Traply, egész nap szenvedett és az utolsó vakemelés előtt még alig több mint 15 ezer dollárral állt, viszont jól hajrázott és átlag feletti összeggel a tarsolyában tekinthet a következő forduló elé.

 

"Kisebb fajta csodának értékelem, hogy ilyen lapjárással még versenyben vagyok..." – jellemezte napját Traply Péter blogjában.

 

Előnyös pozícióból várhatja a második fordulót Rácz Csaba is és versenyben van még a WSOP legértékesebb ékszeréért folytatott küzdelemben Varró Dániel, Vitézy Péter és Siba Zoltán is.

 

A versenysorozat idei kiírásának legtöbb tornáján szerencsét próbáló Tóth Richárd szerepléséről egyelőre nem érkezett hír.

 

WSOP, FŐVERSENY, A MAGYAR JÁTÉKOSOK ZSETONÁLLÁSA AZ ELSŐ FORDULÓ UTÁN:
Kwaysser Valdemár Ákos 90 550
Andrejkovics Milán 44 900
Traply Péter 40 150
Rácz Csaba 38 550
Varró Dániel 21 625
Vitézy Péter 16 100
Siba Zoltán 5500

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu