KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WSOP_2008"
Mégsem lökött a pókervilág „idiótája” 2011. április 6. 15:03 VIDEÓ! „Az idióta", sokan csak így ismerik azt a szerencsétlen román játékost, aki az elmúlt két hétben kétszer hívta fel magára a figyelmet pókeres körökben kiemelkedő eredményeivel. A nem túl barátságos kinézetű Christian Dramogirról van szó, aki 2008-ban az egyik leghíresebb kártyás botrányvideó kényszerű főszereplője lett.
 
Kéz nélkül született, lábbal pókerezik 2009. július 26. 13:12 Videóval! Mike Wilson szenvedélyes pókerjátékos, versenyekre jár, szereti a kézpénzes játékot, megfordult a 2008-as világbajnokságon. Első hallásra ugyanolyan kártyás, mint bárki más, pedig mégsem. Wilson kéz nélkül született, mindez azonban nem akadályozza meg abban, hogy hódoljon kedvenc szenvedélyének. A lábával pókerezik!
 
Dühében szétverte csuklóját a pókersztár 2009. május 30. 23:34 „Ez történik, amikor rosszul játszok" – mondta a feldühödött négyszeres bajnok, David Chiu, miután saját csuklóját olyannyira összeverte, hogy orvosi segítségre szorult a 40. WSOP (póker-világbajnokság) 2. versenyszámán, a 40 ezer dollár nevezési díjú NL Hold'em során pénteken. Kiderült, három világsztár hatalmas összegben kötött fogadásokat, Gus Hansen, Phil Ivey és Daniel Negreanu összesen 1,3 millió dollárt kockáztat. Van aki nem tudott róla, mégis csalt, a hírhedt Phil Hellmuth pedig egyórás sportolással vezette le kiesése okozta idegességét. Összegyűjtöttük a vb első három napjának legjobb történeteit!
 
Hihetetlen: 95 éves játékos a póker-vb-n 2009. május 29. 19:12 1913-ben született, mégis az előző évben még vígan érkezett Las Vegasba, hogy szerencsét próbáljon a póker-világbajnokságon (WSOP-n) az idén 40. születésnapját ünneplő sorozat történetének legidősebb versenyzője, Jack Ury. A kedden rajtolt versenysorozat eddig egészen pontosan 286,993 játékost vonzott, 53 embert varázsolt dollármilliomossá és közel egymilliárd dollárt (!) forgatott meg a játékosok között. Összegyűjtöttük a WSOP legérdekesebb adatait, rekordjait.
 
A póker-vb még az olimpiát is lepipálta 2008. november 30. 10:00 Nehezen támadható állítás, hogy az olimpia a földkerekség legnagyobb sporteseménye. Az idei póker-világbajnokság (World Series of Poker - WSOP) azonban legalább hasonló méretű, globális rendezvénnyé nőtte ki magát. Nem kevesebb, mint 59 767 nevezés érkezett, amellyel még az ötkarikás játékok sem tudja felvenni a verseny. Las Vegasban és Londonban összesen magyar pénzre átszámítva 38 milliárd forintért folyt a csata, végül azonban csak 59-en örülhettek a győzelemnek.
 
Dániába került a világbajnoki karkötő 2008. november 11. 16:37 A dán Peter Eastgate nyerte a hétfői párbajt, ezzel elhódította a legnagyobb és legértékesebb pókersorozat, a World Series of Poker (WSOP) főversenyét Las Vegasban a Rio Kaszinóban. A 6,488 induló (érzékeltetésül, október végén az EPT Budapesten rekordot döntött a 532 nevező) még júliusban kezdte egyaránt tízezer zsetonnal a viadalt, amely a vasárnapi kilencfős döntő asztallal, majd a hétfői párbajjal folytatódott. Minden idők legfiatalabb győztese (22 éves) az utolsó erőpróbán az esélyesnek tartott Ivan Gyemidovot verte, ezzel begyűjtötte a magyar pénzre átszámolt 1,9 milliárd forintot. Nem is rossz fizetség kilenc napi munkáért.
 
Repkedtek a milliárdok, ketten maradtak 2008. november 10. 21:45 A dán Peter Eastgate és az orosz Ivan Gyemidov között dől el a póker legfontosabb eseménye, a világbajnoki karkötő, a World Series of Poker (WSOP) főversenyének sorsa. A 10,000 dolláros NL Hold'em versenyen eredetileg 6,488-an próbáltak szerencsét még júliusban, kilencen kezdték a döntő asztalt az 1,9 milliárd forintos fődíjért vasárnap, magyar idő szerint kedd hajnalban rendezendő párbajra viszont már csak ketten maradtak.
 
A novemberi kilencek, 117 nappal később 2008. november 10. 00:12 Hosszú, 117 napos várakozás után hétfőn eldől, ki nyeri a póker világának legnagyobb jelentőségű tornáját a World Series of Poker (WSOP) főversenyét, a 10,000 dolláros NL Hold'em viadalt. A júliusban elkezdődött és a döntő asztal kialakulásával abbamaradó tornán a „novemberi kilencek” néven elhíresült játékosok között dől el a 9,2 millió dollár és a történelmi győzelem sorsa.
 
A vb-cím és két milliárd forint a tét 2008. november 8. 14:30 November 9-10-én fejeződik be, ami júliusban abbamaradt, a WSOP (World Series of Poker) főversenyének döntője, azaz a világbajnoki finálé. A kilenc résztvevő szeme előtt a történelmi győzelem és az ezzel járó 9,1 millió dollár (közel 2 milliárd forint) lebeg.
 
Póker, WSOP főverseny: repkedtek a milliárdok, ketten maradtak 2008. szeptember 10. 21:28 A dán Peter Eastgate és az orosz Ivan Demidov között dől el a póker legfontosabb eseménye, a világbajnoki karkötő, a World Series of Poker (WSOP) főversenyének sorsa. A 10,000 dolláros NL Hold'em versenyen eredetileg 6,488-an próbáltak szerencsét még júliusban, kilencen kezdték a döntő asztalt az 1,9 milliárd forintos fődíjért vasárnap, magyar idő szerint kedd hajnalban rendezendő párbajra viszont már csak ketten maradtak.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu