Kéz nélkül született, lábbal pókerezik

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 26. 13:12
Videóval! Mike Wilson szenvedélyes pókerjátékos, versenyekre jár, szereti a kézpénzes játékot, megfordult a 2008-as világbajnokságon. Első hallásra ugyanolyan kártyás, mint bárki más, pedig mégsem. Wilson kéz nélkül született, mindez azonban nem akadályozza meg abban, hogy hódoljon kedvenc szenvedélyének. A lábával pókerezik!


Képzeljük el, milyen lenne az életünk kezek nélkül! Egy tányér leves bekanalazása ugyanolyan problémát jelentene, mint egy számítógép előtt ülve öt betű begépelése.

Mike Wilson márpedig így született, mi több, bal lába öt centiméterrel rövidebb, mint a jobb, így tolószékben kénytelen közlekedni. 

Az ötvenes éveiben járó bácsi ennek ellenére felettébb kedélyes emberként ismert, kedvenc időtöltése pedig a pókerezés. Persze kezek nélkül egy lap megfordítása is lehetetlen. Vagy mégsem?

Az amerikai úriember bebizonyította, hogy egyáltalán nem, amikor megjelent a 2008-as WSOP (póker-világbajnokság) főversenyén, a világ legnagyobb kártyás viadalán. 

Jobb lábát az asztalra helyezte és mindenki legnagyobb döbbenetére ujjai segítségével megnézte arccal lefelé kapott lapjait, sőt alsó végtagjával középre tolta zsetonjait.

A szervezők engedélyezték egy segéd maga mellé ültetését, aki nagyobb zsetonkupacok középre tolását és szortírozását végezte. Azért Wilson csodalába sem képes mindenre.

A nem mindennapi kaland végül három fordulón keresztül tartott, a 10 ezer dollár nevezési díjú NL Hold'em tornán, a 6488 induló között a legjobb 1000 között zárt. 

Mike Wilson a 2008-as póker-vb-n (forrás: ESPN) 

$$fhvideo:127930$$ 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu