KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ANDREJKOVICS_MILAN"
Elszálltak a póker nagyágyúi Budapesten 2009. november 26. 20:17 A szerdai első selejtezőnapon valódi csillaghullás történt a Budapest Poker Open 350 ezer forint nevezési díjú NL Hold'em főversenyén. A 107 indulóból mindössze 29-en maradtak állva a forduló végére, a nagyobb nevek közül a korábbi online világelső, Turmezey Péter és Andrejkovics Milán továbblépett, ám egy sor nemzetközi sikert arató játékosunk búcsúzott. A mezőnyt azt internetes specialista, Juhász Benjámin vezeti.
 
Nagyot kaszált Hamilton Las Vegasban 2009. június 10. 23:43 A 40. WSOP (póker-világbajnokság) legrövidebb döntőjében, alig három és fél óra alatt megkoronázták Las Vegas királynőjét, az 1,000 dolláros női verseny győztesét, a 37 esztendős Lisa Hamiltont. Közben nagy port kavart a híres Daniel Negreanu szereplése, aki két versenyen jutott fináléba, de az annyira fontos karkötőt nem tudta begyűjteni. Sajnos az eleinte remek eredményeket szállító magyarok számára kevés babér termett a legutóbbi nyolc tornán a Rio Casinóban.
 
Pénzben fürdenek magyarjaink Vegasban 2009. június 4. 16:14 Lehet, hogy kétszer annyi magyar versenyzik az idei WSOP-n (póker-világbajnokságon), mint egy évvel korábban, de akkor is figyelemreméltó, mennyire jól szerepelnek honfitársaink a 40. kiírásban, csak az elmúlt két napban öt újabb fizetős helyet zsebeltek be. Kwaysser Valdemár Ákos, Tóth Richárd és Turmezey Péter az 1,500 dolláros NL Hold'emen ért pénzbe, Cserháti Zsolt pedig a 2,500 dolláros hatkezes NL Hold'emben részesül a nyereményből. Vicces pillanatokat okozott két legenda, akik elektromos kerekesszékükkel versenyeztek a vb helyszínén, a Rio Casinóban 40 ezer dollárért!
 
Magyar pókerünnep készülődik Vegasban 2009. május 26. 22:55 Ha a magyarok áttörésének évét keressük a póker-világbajnokság (WSOP - World Series of Poker) történetében, akkor érdemes a 2009-es esztendőt megjelölni. Nyugodtan kijelenthetjük, soha nem látott számban indulnak Las Vegasba honfitársaink, hogy belekóstoljanak a legnagyobb kártyás rendezvény negyvenedik kiírásába. Hogy a több tízezer (!) játékos között maréknyinak tűnő néhány tízfős magyar alakulat hogyan boldogul, arról csak a szerdán rajtoló, de egészen július közepéig tartó bajnokság végén derül fény. Remélhetőleg megtörik a jég és végre megkaparintjuk az 57 verseny valamelyikén az első honi – a győztesnek járó – WSOP-karkötőt.
 
Levadásszák a bécsi magyar pókerkirályt? 2009. március 24. 22:11 Nyolcadik helyen zárta a 200 eurós Limit Omaha-tornát Tóth Richárd a Bécsben zajló Spring Poker Festivalon hétfőn. A kiváló játékos 2,090 euróval gazdagodott, ám már a kedden este kezdődött 3,000 eurós főversenyen harcol, amelynek nem mellesleg magyar címvédője van, Gelencsér Péter személyében. A honi sztárok szép számmal képviseltetik magukat, így jó esély van a tavalyihoz hasonló siker elérésére.
 
Andrejkovics bánta a magyar összecsapást 2008. október 31. 15:44 Alig egy órával a harmadik nap rajtja után a négy talpon magyar játékos közül ketten, Saskőy Szabolcs és Andrejkovics Milán máris búcsúzott a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapesttől. Előbbi a 41., utóbbi a 39. helyen zárt. Délután négy órakor Tolnai Tibor is kiesett, ezzel a 22. lett 10,340 euróval gazdagodott, ezzel már csak Tóth Zoltán tartja a hazai reményeket.
 
Négyen maradtak a pénteki sorakozóra 2008. október 31. 09:57 Kedden 73-an voltak, csütörtök estére már csak négyen maradtak. Ez a magyar mérleg a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest második fordulója után. A legutóbbi játéknapot hazai szempontból Tóth Zoltán zárta a legjobban, aki a kilencedik helyen lépett tovább, de Andrejkovics Milán, Saskőy Szabolcs és Tolnai Tibor is folytathatja a 42 fősre szűkült mezőnyben a csatát a döntő asztalért. Kaló Dénes, Annette Obrestad, Luca Pagano és Kara Scott számára azonban végetért a küzdelem.
 
Magyar csillaghullás a nyitófordulóban 2008. október 30. 16:43 Tóth Zoltán és Andrejkovics Milán a közvetlen élmezőnyben zárt, emellett további 19 magyar játékos, köztük Kaló Dénes is beverekedte magát a PokerStars EPT (Európai Pókersorozat) Budapest második fordulójába. A telházat jelentő 532 induló közül (ebből 73 magyar) alig 182-an maradtak életben, a legjobban az olasz Mauro Corsetti zárt, aki 136 ezer zsetont gyűjtött össze.
 
Las Vegasban vitézkedett a magyar sereg 2008. július 22. 22:37 Jó teljesítményt nyújtott a magyar csapat a világ elsőszámú pókersorozatán, a WSOP-n (World Series of Poker), Las Vegasban a Rio Hotel és Kaszinóban. Kiugró eredménynek elvétve örülhetett a hazai publikum, azonban Traply Péter Főversenyen elért 188. helyével a legjobb honi szereplést tudhatja magáénak. Viszont Markovits Ádám az egyik NL tornán elért 22. pozíciója, továbbá Tóth Richárd több top százas, leginkább a 32. tornán elért 53. helyezése érdemel említést.
 
Menetel a magyar alakulat a főversenyen 2008. július 7. 17:32 Hét játékos jutott tovább első fordulós csoportjából a WSOP (World Series of Poker) legrangosabb tornájának számító Főversenyen a Las Vegas-i Rio Hotel és Kaszinóban az első fordulóban. Traply Péter a rossz lapjárás ellenére tudott versenyben maradni és átlag feletti zsetonmennyiséggel várhatja a folytatást, csakúgy mint Kwaysser Valdemár Ákos, Andrejkovics Milán és Rácz Csaba de Varró Dániel és Siba Zoltán és Vitézy Péter is versenyben maradt. Szilasi Viktória viszont búcsúzni kényszerült.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu