KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LAS_VEGAS"
Sztárpilóta hunyt el a horrorbalesetben 2011. október 17. 09:07 VIDEÓ. Életét vesztette az Egyesült Államok népszerű autós sorozata, az IndyCar Las Vegas-i Indy 300-as viadalán a 33 esztendős Dan Wheldon, aki 2005-ben, illetve 2011-ben megnyerte a legendás 500 mérföldes indianapolisi futamot és hat évvel ezelőtt a bajnokságot is. A elhunyt brit legendáról vezető Formula-1-es pilóták emlékeztek meg, Wheldont felesége Susie, és két kisfia, Sebastian és Oliver gyászolja.
 
Pacquiao „kipontozta" Mosleyt 2011. május 8. 11:16 A földkerekség legjobb bunyósának tartott Manny Pacquiao egyhangú pontozással verte a veterán Shane Mosleyt a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arenában, ezzel megszerezte a Boksz Világszervezet (WBO) váltósúlyú kategóriájának vb-övét.
 
Szanaszét verték Oscar De La Hoyát 2008. december 7. 07:42 Oscar De La Hoyát nyolc meneten keresztül osztotta-sorozta Manny Pacquiao, mígnem az Aranyifjú úgy döntött, véget vet szenvedésének, és bedobja a törölközőt. Az amerikai öklöző önmaga árnyékaként mozgott a ringben, és szinte értékelhető ütés nélkül volt kénytelen feladni a váltósúlyú mérkőzést. A filippínó rendkívül érett bunyóval, villámgyors egyenesekkel és horgokkal „terrorizálta” ellenfelét, és nem egyszer arra is futotta erejéből, hogy valósággal kigúnyolja a szorítóban a világ legnépszerűbb bokszolóját.
 
Kizsebelték a vegasi pókersztárokat 2008. november 17. 17:48 Magyar összegre átszámítva 2 milliárd forintot nyert, mégis alig félmilliárdot tarthat meg Peter Eastgate a WSOP (World Series of Poker) főversenyének idei bajnoka. Hogy ki teszi zsebre a fennmaradó summát? Nem más, mint a győztes ország, Dánia adóhivatala. Az idei vb-döntő további nyolc résztvevője sem jár jobban, nyereményük fele az állami kasszába vándorol.
 
A novemberi kilencek, 117 nappal később 2008. november 10. 00:12 Hosszú, 117 napos várakozás után hétfőn eldől, ki nyeri a póker világának legnagyobb jelentőségű tornáját a World Series of Poker (WSOP) főversenyét, a 10,000 dolláros NL Hold'em viadalt. A júliusban elkezdődött és a döntő asztal kialakulásával abbamaradó tornán a „novemberi kilencek” néven elhíresült játékosok között dől el a 9,2 millió dollár és a történelmi győzelem sorsa.
 
A vb-cím és két milliárd forint a tét 2008. november 8. 14:30 November 9-10-én fejeződik be, ami júliusban abbamaradt, a WSOP (World Series of Poker) főversenyének döntője, azaz a világbajnoki finálé. A kilenc résztvevő szeme előtt a történelmi győzelem és az ezzel járó 9,1 millió dollár (közel 2 milliárd forint) lebeg.
 
Las Vegasban vitézkedett a magyar sereg 2008. július 22. 22:37 Jó teljesítményt nyújtott a magyar csapat a világ elsőszámú pókersorozatán, a WSOP-n (World Series of Poker), Las Vegasban a Rio Hotel és Kaszinóban. Kiugró eredménynek elvétve örülhetett a hazai publikum, azonban Traply Péter Főversenyen elért 188. helyével a legjobb honi szereplést tudhatja magáénak. Viszont Markovits Ádám az egyik NL tornán elért 22. pozíciója, továbbá Tóth Richárd több top százas, leginkább a 32. tornán elért 53. helyezése érdemel említést.
 
A WSOP és a 26 milliárd forint története 2008. július 19. 15:06 Minden idők legnagyobb pókerrendezvénye, a 39. WSOP (World Series of Poker) 47 napon át, 55 versenyszámban zajlott a Las Vegas-i Rio Hotel és Kaszinóban. A szervezők nem kevesebb mint 52,720 nevezést regisztráltak, a versenyzők több mint 180 millió dollárt, azaz 26 milliárd forint körüli összeget fizettek be a tornák során. A kártyajáték terjeszkedése határtalan, kétszer több nemzet tagjai vettek részt az idei kiírásban mint két éve. Hiába ért azonban véget a WSOP, a főverseny győztesének személye csak novemberben derül ki.
 
Phillips vezetésével alakult ki a finálé 2008. július 15. 12:46 Dennis Phillips fejezte be az első helyen a hét fordulós küzdelmet a Rio Kaszinóban Las Vegasban, a WSOP (World Series of Poker) Főversenyén. Az amerikai a teljes hétfői nap folyamán az élmezőnyben tartózkodott, majd az utolsó órában több jelentős partiban több millió dollárt kaszírozott, ezzel magabiztos előnnyel várhatja a november kilencedikei folytatást.
 
Elfogytak az asztalok Las Vegasban 2008. július 15. 10:03 Közel három órája már csak tíz versenyző folytatja a legnagyobb jelentőségű tornát, a 2008-as WSOP (World Series of Poker) főversenyét. A hétfői nap korai szakaszában az első hely közelében tartózkodó Joe Bishop kiesésével már csak egy játékos nem folytathatja november kilencedikén a döntő asztalon. Az első két helyen meglépve a mezőnytől Dennis Phillips és Ivan Gyemidov áll.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu