96 éves bácsi tett csodát a póker-vébén!

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 3. 07:36
A HÉT LEOSZTÁSA. A póker-világbajnokság (WSOP- World Series of Poker) történetének legidősebb játékosa, a 96(!) éves Jack Ury a korábbi évekhez hasonlóan az idén nyáron is visszatért Las Vegasba, hogy szerencsét próbáljon a 10,000 dolláros NL Hold'em-főversenyen. A 2009-es szereplése egy felettébb különleges partiról marad emlékezetes. Nézd meg, mi történt!


A második forduló derekán egyik riválisa all-int jelentett a floppon a bácsi pedig gondolkodás nélkül megadott. Steven Friedlander biztosra vehette győzelmét mikor fullt mutatott, igenám, de Urynál az asztalnál ülők legnagyobb örömére a kevés erősebb kéz egyike, két hetes, azaz erősebb full lapult, amely ki is tartott.

Az 1913-as születésű, unokájával érkező veterán egyébként a szép leosztás ellenére a fizetős helyek előtt a második fordulóban búcsúzott, de már szereplésével is kisebbfajta csodát hajtott végre. Mi több, ezzel messze nem elégszik meg, tervei szerint egészen századik születésnapjáig visszatér a világbajnoki főversenyre.

A SOROZAT KORÁBBI RÉSZEI:

►Egy póker verte agyon az ász párt

►Király magassal megadott, 90 milliót ért

►Jól elpáholták a nagyszájú pókerbajnokot

Ez a brutális parti tette tönkre Bélabácsi álmait

Egy világbajnok komoly összecsapása

Így jártak a magyar hölgy ászai San Remóban

►Őrület: Ászok, királyok dámák ellen

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu