KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WSOP_2009"
Pókermilliárdos lehet a kirúgott diákból 2009. november 9. 17:02 Hétfőn késő éjszaka eldől, ki lesz a 2009-ben a póker világbajnoka, azaz minden idők harmadik legnagyobb nyereménye, 8,547 millió dollár (1,6 milliárd forint) új tulajdonosa. A 6494 indulót számláló WSOP-főverseny (World Series of Poker) kilencfős fináléjának első felvonását ketten élték túl, az egyetemről nemrég kirúgott Joseph Cada, illetve az erdésznként tevékenykedő Darvin Moon.
 
Temetik a pókerlegendát a vb-döntőben 2009. november 8. 11:11 Hiába tartják minden idők legjobb játékosának, a WSOP (World Series of Poker) 10,000 dolláros főversenyén, 6494 induló között nem sikerült révbe érnie Phil Iveynak. Pedig nem járt messze. A hatalmas felhajtás mellett rendezett világbajnoki finálét kevés zsetonja ellenére esélyesként kezdő amerikai váratlanul passzív játékkal rukkolt elő, alig-alig bocsátkozott partiba, majd egy borzasztóan szerencsétlen partiban intett búcsút álmainak.
 
96 éves bácsi tett csodát a póker-vébén! 2009. november 3. 07:36 A HÉT LEOSZTÁSA. A póker-világbajnokság (WSOP- World Series of Poker) történetének legidősebb játékosa, a 96(!) éves Jack Ury a korábbi évekhez hasonlóan az idén nyáron is visszatért Las Vegasba, hogy szerencsét próbáljon a 10,000 dolláros NL Hold'em-főversenyen. A 2009-es szereplése egy felettébb különleges partiról marad emlékezetes. Nézd meg, mi történt!
 
Újabb botrányos anyázás a póker-vb-n 2009. október 3. 15:45 Videókkal! A póker-világbajnokság (WSOP) történetének legsikeresebb játékosa, a 11 karkötővel rendelkező Phil Hellmuth. Az amerikai legenda győzelmeit gyerekes stílusa, látványos kirohanásai, sőt ellenfelei szidalmazása színesíti. A „pókerkölyök" becenevű kártyás tavaly botrányt csinált és idén sem maradtak el a hosszas káromkodások. Még az sem zavarta, hogy mindezt a vezető amerikai sportcsatorna kamerái előtt műveli, amely nemrég tűzte adására a jelenetet.
 
Bélabácsi vezet a magyar pókerranglistán 2009. szeptember 17. 11:03 Szenzációs évet produkál Traply Péter, az első magyar pókervilágbajnok, nem véletlen, hogy a 2009-es magyar pókerranglista élén is a 22 esztendős budapesti profi trónol. A dobogó alsó fokán jelenleg Kármán Antonio áll, aki még áprilisi bécsi diadalával nyert közel 150 ezer dollárt. Az élmezőnyben találjuk a friss WPT-bajnok Tóth Richárdot, illetve a kis híján Budapesten győző ifjú Tóth Csabát.
 
Traply Péter: Hatalmas bulit csapunk! 2009. június 24. 17:26 Alig tudott szóhoz jutni Traply Péter, az első magyar pókervilágbajnok szerda hajnali fantasztikus diadala után. A WSOP 41. versenyszámát megnyerő 22 esztendős ifjú zseni az őt éltető harminc fős magyar tömegből kiszabadulva kiemelte, mentális erejének köszönheti sikerét. Barátai, játékostársai egy emberként álltak mögötte a döntő folyamán végig, majd hatalmas buli keretében ünnepelték meg a nem mindennapi győzelmet.
 
Ünnep: világbajnok a magyar pókersztár! 2009. június 24. 04:23 Történelmi sikert aratott Traply Péter szerda hajnalban a póker-világbajnokságon (WSOP) Las Vegasban. Az alig 22 esztendős játékos megszerezte Magyarország első vb-karkötőjét az 5,000 dolláros NL Hold'em Shootout szabályrendszerű viadalon. Az Interneten Bélabácsi névre hallgató klasszist fantasztikus szurkolótábor űzte-hajtotta a győzelem felé, amely az felbecsülhetetlen értékű karkötő mellett kisebb vagyonnal felérő nyereménnyel járt.
 
Vb-döntő közelében a magyar pókeres 2009. június 16. 17:41 Megismételheti néhány nappal korábbi fantasztikus szereplését a 22 esztendős Gelencsér Péter Las Vegasban. A szombaton három év után első magyar póker-világbajnoki (WSOP) döntőbe jutó fiatal játékos ismét egy finálé kapujában áll, az 1,500 dolláros Hétlapos Stud szabályrendszerű viadalon.
 
Nagyot kaszált Hamilton Las Vegasban 2009. június 10. 23:43 A 40. WSOP (póker-világbajnokság) legrövidebb döntőjében, alig három és fél óra alatt megkoronázták Las Vegas királynőjét, az 1,000 dolláros női verseny győztesét, a 37 esztendős Lisa Hamiltont. Közben nagy port kavart a híres Daniel Negreanu szereplése, aki két versenyen jutott fináléba, de az annyira fontos karkötőt nem tudta begyűjteni. Sajnos az eleinte remek eredményeket szállító magyarok számára kevés babér termett a legutóbbi nyolc tornán a Rio Casinóban.
 
Kebleivel hódít a szőke pókerkirálynő 2009. június 9. 15:25 Imádja a búvárkodást, él-hal a népzenéért, két gyermek édesanyja és az egyik legsikeresebb pókerjátékos. Clonie (Cycalona) Gowen 23 éve bűvöli a kártyalapokat, minden idők tizedik legjobban kereső női játékosa, karrierje során eddig több mint egymillió dollárt gyűjtött élő versenyeken. Néhány hónapja elbukott 40 millió dolláros bírósági keresetével a háta mögött érkezett meg Las Vegasba a 40. WSOP-ra (póker-világbajnokságra), ahol meglehetősen kihívó öltözködésével bolondította meg a körülötte ülő férfiakat. Ismerkedjenek meg közelebbről Clonie Gowennel!
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu