Traply Péter: Hatalmas bulit csapunk!

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 24. 17:26
Alig tudott szóhoz jutni Traply Péter, az első magyar pókervilágbajnok szerda hajnali fantasztikus diadala után. A WSOP 41. versenyszámát megnyerő 22 esztendős ifjú zseni az őt éltető harminc fős magyar tömegből kiszabadulva kiemelte, mentális erejének köszönheti sikerét. Barátai, játékostársai egy emberként álltak mögötte a döntő folyamán végig, majd hatalmas buli keretében ünnepelték meg a nem mindennapi győzelmet.


►A VILÁGBAJNOKI GYŐZELEM, ÖSSZEFOGLALÓ, TRAPLY PÉTER PORTRÉJA - ITT! 

„Nagyon nehéz most mit mondanom. (...) Kétszer egy lapra voltam a karkötő megszerzésétől és ebben a kemény helyzetben újra és újra talpra kellett állnom – habogta a friss WSOP-győztes Traply Péter a televíziós interjúban.

„Viszont mentálisan nagyon erős vagyok, még ekkor is uralkodni tudtam érzéseimen, így végig a legjobb játékomat tudtam nyújtani és azt hiszem kifizetődött.”

„Nem zavart, hogy csak fiatalok ültek a döntőben, de hozzá kell tenni, nem voltak könnyű ellenfelek, Andrew (Lichtenberger - a szerk.) klasszis játékos, Nasr el Nasr szintén fantasztikus pókeres.”

„Kemény finálé volt, de a teljes mezőny a világszínvonalat képviselte, így különös örömömre szolgál, hogy győztem.”

A riporter természetesen a Las Vegasban talán a legnagyobb hangzavart keltő magyar szurkolótáborról is kérdezte Bélabácsit.

„Ők is nagyrészt pókerjátékosok, akiket elkísért számos barát, így legalább harmincan vagyunk itt most és hatalmas partit csapunk!”


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu