Újabb botrányos anyázás a póker-vb-n

Szerző: shLétrehozva: 2009. október 3. 15:45
Videókkal! A póker-világbajnokság (WSOP) történetének legsikeresebb játékosa, a 11 karkötővel rendelkező Phil Hellmuth. Az amerikai legenda győzelmeit gyerekes stílusa, látványos kirohanásai, sőt ellenfelei szidalmazása színesíti. A „pókerkölyök" becenevű kártyás tavaly botrányt csinált és idén sem maradtak el a hosszas káromkodások. Még az sem zavarta, hogy mindezt a vezető amerikai sportcsatorna kamerái előtt műveli, amely nemrég tűzte adására a jelenetet.


Hellmuth nagy vihart kavart 2008-as alakítása, amikor többször idiótának nevezte a román Christian Dragomirt komolyabb megtorlás nélkül maradt. Akkor az esetet követő nap elején a szervezők kilenc kézből való kizárásra ítélték, de később visszavonták a döntést.

AZ OMINÓZUS 2008-AS HELLMUTH-BALHÉ

Az elnéző határozat után a 11-szeres WSOP-bajnok bocsánatot kért ellenfelétől, de érezhető volt, nem ez lesz az utolsó hasonló dührohama karrierje során. Hellmuthnál általában a rengeteg amatőrrel tarkított vb-főversenyen szakad el a cérna, nem volt ez másképp idén sem.

Az amerikai J-J-t tartott kezében, majd két király tartalmazó boardot végighívott, riválisa végig tartott és K-8-at mutatva nyert. A korábbi világbajnok ellenfele gyenge lappal történt flop előtti megadását kérdőjelezte meg, majd, ahogy mindig szokta feleségéhez indult közben hevesen káromkodott.

A szervezők ismét eltekintettek bármiféle megtorló intézkedéstől, ahogy Linda Johnson, a Versenyigazgatók Szövetségének (TBA) alapítója elmondta, Hellmuth valóban kikelt magából, de semmi olyan kirívót nem tett, amelyért büntetést kaphatott volna.

Az egész alakítás legfantasztikusabb része Hellmuth őszintesége, aki hiába robban majdnem fel az idegtől, mindez játékán cseppet sem látszik. Higgadsága és tudása tavaly a főverseny 45. helyéhez, az idén egy korai kieséshez volt elegendő.

PHIL HELLMUTH 2009-ES ALAKÍTÁSA A VB-N

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu